7.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapCsaládTanszergyűjtés: idén is segítenénk

Tanszergyűjtés: idén is segítenénk

Komló – De nehéz az iskolatáska… – ki ne ismerné a Bergendy együttes slágert. A gyerekek nehezen élik meg a tanévkezdést, és a szülők is, más-más okokból.

A szeptember szinte minden gyermekes család kasszáját megviseli, de még köztük is akadnak olyanok, akiket a kelleténél jobban. Olyannyira, hogy nem is tudnak mindent megvenni a becsöngetésre. Rajtuk szeretnénk segíteni.

Tavaly próbálkoztunk először a tanszergyűjtéssel, aminek nagy sikere volt, hiszen számos füzet és sok hasznos iskolaszer gyűlt össze mindazok részére, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.

 

A Napi Komló/7300.hu szerkesztősége idén is gyűjtés szervez a nehéz körülmények között élő családok részére.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél olyan, számukra felesleges tanszerek vannak, amelyet az ő gyerekük/gyerekeik már nem használnak, de másoknak még hasznos lehet: festékek, színes ceruzák, táska, tolltartó, füzet. Valójában bármi odaadható, amiről úgy ítélünk meg, hogy vállalható és a saját gyerekünknek is szégyenkezés nélkül a kezébe adnánk.

A kinőtt, de nem lyukas vagy lehordott tornaruha, melegítő, szét nem taposott tornacipő, vonalzó, ami nem törött, festék készlet, amiben megvannak a színek, üres füzet, 12 cm-nél nagyobb ceruza, és sorolhatnánk még. Tehát a törött vonalzó, a félig összefirkált füzet nem segítség, de a pónilovas iskolatáska, ami már ciki egy tízéves kislánynak, még nagyon jól tud jönni egy kisebb gyereknek, akinek nem tudják megvenni a szülei az újat.

 

A felajánlásokat privát üzenetben várjuk 2018. augusztus 10-ig, a részleteket ott megbeszéljük. (pl.: mikor tudunk elmenni érte)

Reméljük, sok felajánlás érkezik, amelyeket néhány nap alatt összesítünk, és számításaink szerint augusztus 13-19 oszthatjuk szét a rászoruló családoknak.


Fotók: pixabay.com

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más