Kapcsolat

A www.7300.hu a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál hivatalosan bejegyzett sajtótermék. Besorolása: hírportál. Az oldal nyilvántartási száma: 14518475. A hírportál székhelye: 7300, Komló, Köztársaság u.3.


A www.7300.hu non-profit tevékenységet végez, célja a tájékoztatás, szórakoztatás, a városban élők aktivitásának növelése, közösségszervezés. A cikkek írásáért és közléséért, valamint a rendezvények szervezéséért ellentételezést nem kap. Az oldal pártoktól és a helyi önkormányzattól független. A 7300.hu nem Komló hivatalos weboldala.

 

Elérhetőségek:

info@7300.hu (Az oldallal kapcsolatos kérdések, olvasói levelek, témaötletek.)

hirdetes@7300.hu (Hirdetésekkel kapcsolatos megkeresések.)

Médiaajánlatunkért kattintson ide.

 


A 7300.hu-t szerkesztője:

Schell Bence 

1989-ben születtem Komlón, Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karán végeztem. Szakmai gyakorlatomat a Pécs Tv-nél töltöttem. Dolgoztam Budapesten a Napi Ász online-nál mint szerkesztő, illetve a Tabu Tv-nél operatőrként. 2015-ben megalapítottam a Random Magazint, melynek arculatát és kommunikációját is magam terveztem. Jelenleg egy helyi vállalat marketing munkatársaként tevékenykedem.


Jogi nyilatkozat

A www.7300.hu honlapon található tartalom a működtető szellemi tulajdona. Kivételt képeznek ez alól azok az anyagok (fotók, videók, stb.), ahol a címben vagy a szövegben egyéb utalás található a szerző kilétére.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap formai egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A laptól értesüléseket, cikkeket, videókat és egyéb tartalmakat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A www.7300.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A www.7300.hu tartalmai alatt Facebook alapú kommentelés található, ezáltal az ott megjelent hozzászólásokért felelősséget nem vállal.