Kapcsolat

A www.7300.hu a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál hivatalosan bejegyzett sajtótermék. Besorolása: hírportál. Az oldal nyilvántartási száma: 14518475. A hírportál székhelye: 7300, Komló, Köztársaság u.3.


A www.7300.hu non-profit tevékenységet végez, célja a tájékoztatás, szórakoztatás, a városban élők aktivitásának növelése, közösségszervezés. A cikkek írásáért és közléséért, valamint a rendezvények szervezéséért ellentételezést nem kap. Az oldal pártoktól és a helyi önkormányzattól független. A 7300.hu nem Komló hivatalos weboldala.

 

Elérhetőségek:

info@7300.hu (Az oldallal kapcsolatos kérdések, olvasói levelek, témaötletek.)

hirdetes@7300.hu (Hirdetésekkel kapcsolatos megkeresések.)

Médiaajánlatunkért kattintson ide.

 


A 7300.hu szerkesztősége:

Katus Eszter (helyi közélet, országos politika)

1982-ben születtem Komlón; a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem magyar-kommunikáció szakos diplomát. Kilenc évig dolgoztam a Dunántúli Naplónak mint városi tudósító, majd a Magyar Narancsnak és a Szabad Pécsnek írtam cikkeket. Jelenleg az Átlátszónál dolgozom újságíróként. A több ezer követővel bíró Napi Komló Facebook-os híroldalt 2013-ban hoztam létre Bede-Nyitrai Robertával.

Schell Bence (helyi közélet, krimi, Random)

1989-ben születtem Komlón, Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karán végeztem. Szakmai gyakorlatomat a Pécs Tv-nél töltöttem. Dolgoztam Budapesten a Napi Ász online-nál mint szerkesztő, illetve a Tabu Tv-nél operatőrként. 2015-ben megalapítottam a Random Magazint, melynek arculatát és kommunikációját is magam terveztem. Jelenleg egy helyi vállalat marketing munkatársaként tevékenykedem.

—————————————————————————————————————————

Korábbi tag:

Bede-Nyitrai Roberta (kultúra, sport, család)

1979-ben születtem Komlón, a Pécsi Tudományegyetem személyügyi szervező szakán szereztem diplomát. Férjnél vagyok, egy fiú gyermekem van. Jelenleg Komlón dolgozom munkaügyi előadó munkakörben. Az újságírás középiskolás koromban kezdett el érdekelni, ahol az iskolaújság tagja lettem, majd a főszerkesztője. 2003-ban kezdtem el cikkeket írni a helyi lapnak (Komlói Újság) egészen a megszűnéséig. 2013. májusában csatlakoztam a Napi Komlóhoz, amely 2017-ben kibővült a 7300.hu-val.

 

 


Jogi nyilatkozat

A www.7300.hu honlapon található tartalom a működtető szellemi tulajdona. Kivételt képeznek ez alól azok az anyagok (fotók, videók, stb.), ahol a címben vagy a szövegben egyéb utalás található a szerző kilétére.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap formai egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A laptól értesüléseket, cikkeket, videókat és egyéb tartalmakat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A www.7300.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A www.7300.hu tartalmai alatt Facebook alapú kommentelés található, ezáltal az ott megjelent hozzászólásokért felelősséget nem vállal.