19.4 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapCsaládFérfi példaképeket keresnek

Férfi példaképeket keresnek

Büszke vagy az apukádra? Szerinted a te férjed a világ legjobb tanára? Sokat köszönhetsz az edződnek? A bátyádat/öcsédet tartod a leghitelesebb embernek? A fiad egy igazi példakép? Jelöld a Gránit Oroszlán Példakép Díjra!

A családképességhez és a nőkkel való szövetség fenntarthatóságához szükség van példamutató férfiakra és követhető férfiértékrendre – véli a Férfiak Klubja. Ezért olyan „hétköznapi” férfiakat keresnek az országban, akik a jövőépítést értékrendjük átadásával valósítják meg, és példájukkal a helyes férfiminta megerősítését szolgálják.

A Gránit Oroszlán Példakép Díjat először 2017-ben négy kategóriában ítélik oda:

APA PÉLDAKÉP – A családban levő minta és példa fontosságának, a minőségi apa-gyermek idő nélkülözhetetlenségének, a biológiai apa hatásának hangsúlyozására létrehozott kategória.

FÉRFI PEDAGÓGUS PÉLDAKÉP – A férfi pedagógushiány negatív hatásainak leküzdésére, a férfi pedagógusok presztízsének növelésére, társadalmi felelősségük kiemelésére.

MESTER PÉLDAKÉP – Azon edzők, népművelők, pedagógusok felemelésére, akik szabadidős keretek között a szakmaiságon túl az élet dolgaiban is példát mutatnak, támogatják a gyermekeket.

KÖZÉLETI PÉLDAKÉP – Nagy teljesítményű közéleti emberek, művészek, sportolók, akik követhető példaképek lehetnek. (A gyermek szabadidejében óhatatlanul is példaképpé váló neves emberek felelősségének erősítésére.)

A díjra november 10-éig bárki jelölhet mást vagy akár önmagát ezen a linken. Az egyes kategóriák legjobb három-három jelöltjét szakmai zsűri választja ki.

 

Fotó: pixabay.com CCO

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más