15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapRandomA hold mutatta az utat a pénteki túrán

A hold mutatta az utat a pénteki túrán

Komló – Kegyes volt az időjárás a pénteki „Irány Komló!” túra résztvevőihez.

Plusz 5-6 fok körüli hőmérséklet, az út nagy részén száraz talaj, és végig olyan holdfény, ami mellett szinte lámpa sem kellett. Ezek várták a péntek éjszakára tervezett, Pécsről Komlóra tartó 17 km hosszú túra résztvevőit.

/fotó: 7300/

A túrázók a dömörkapui buszfordulótól indultak, este fél 11 körül, a belvárosba pedig az eredetileg tervezett 4:30-as időpontra érkeztek meg. Ennél jóval gyorsabban is teljesíteni lehetett volna a távot, de ez most nem a tempóról szólt. Kőlyukra hajnali 2-3 között érkezett meg a 11 fős csapat, ezért itt egy hosszabb pihenőt tartottak.

/fotó: 7300/

Izgalmas, hangulatos dolog éjszaka járni a fák között. A csend és az emiatt hallható apró neszek, a nyugalmat árasztó, de mégis kissé félelmetes erdő, ahol nem tudni, hogy a közeli bokorban valóban lapul-e valami, vagy csak a képzeletünk játszik velünk, egészen más élményt ad.

Kőlyuki barlang /fotó: 7300/

Aki kedvet kapott az éjszakai, vagy akár a nappali túrázáshoz, annak ajánljuk, hogy figyeljék a Komló Fotókban Facebook csoportot, ugyanis itt szokta meghirdetni Ujfalusi Máté és Müller János az általuk vezetett nyílt kirándulásokat.

/fotó: 7300.hu/
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más