17.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekAmfetamin volt a neve a közösségi médiában az elkapott komlói dílernek

Amfetamin volt a neve a közösségi médiában az elkapott komlói dílernek

Komló – Jelentős mennyiségű kábítószerre kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat egy komlói férfi ellen a Baranya Megyei Főügyészség. A férfi pécsett árulta a kábítószert.

A főügyészség közleménye szerint a vádlott 2020 nyarától árult kábítószert Pécsen. A drogot interneten keresztül rendelte, a vételárat pedig kriptovalutában fizette ki. A kábítószer postán érkezett a vádlott lakására. A férfi internetes közösségi oldalon „Amfetamin” néven volt jelen, és ezen a felületen keresztül intézte a kábítószer értékesítését.

A vádlott 2021 decemberétől tovább növelte a kábítószer-értékesítést, és három alkalommal rendelt Németországból kábítószer tartalmú anyagot.

Az eljárás során az általa külföldről megrendelt kábítószerek közül közel 300 db ecstasy tablettát, 50 db bélyeget, valamint különböző porokat foglaltak le a posta raktárában, mielőtt azokat kézbesítették volna. A vádlott által külföldről rendelt kábítószer nagysága a jelentős mennyiség alsó határának négyszeresét tette ki.

Az elkövető cselekménye a jelentős mennyiségű kábítószerre kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megállapítására alkalmas, melynek büntetési tétele 5-20 évig terjedő, vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő. A férfi letartóztatásban van.

/címapképünk illusztráció, forrás: Pexels.com/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más