17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapRandomKomlói művész festményén ámul a világhírű erőemelő

Komlói művész festményén ámul a világhírű erőemelő

Komló – Szabó Dominik edzőeszközöket használva festette meg Eddie Hall világhírű brit erőemelő portréját.

Szabó Dominik (Inner Side Tattoo and Memories) bányász témájú rajzaival vált ismertté a környéken. Az egykori Zobák-akna területén lévő festményei zarándokhellyé váltak a bányászati múltat kedvelők körében. A sokoldalú művész jelenleg főleg tetoválásokkal foglalkozik, mellette pedig különféle kreatív technikákkal fest.

Így készült az Eddie Hall-t ábrázoló portré is. Dominik a festés során stílszerűen különféle edzéshez használatos eszközöket használt, például egy súlyzót és egy marokerősítőt. A festmény és a készítését bemutató videó a sztárhoz is eljutott, aki “Milyen hihetetlen rajongóim vannak” kommentárral osztotta azt meg több mint 7 millió követővel rendelkező Facebook oldalán.

Eddie Hall egykori brit erőemelő 2016-ban történelmet írt azzal, hogy a világon első emberként 500 kilogrammot húzott fel, egy évvel később pedig megnyerte a világ legerősebb embere címet. A sportoló azóta visszavonult és a közösségi médiára gyárt tartalmakat. Facebook oldalát 7,7 millióan, TikTokját több mint 2 millióan követik.

Az elkészült portré. /forrás: inner-side.com/

Aki szeretne, magán is viselhet Dominik rajzot

Hamarosan megnyílik Komlón, Szabó Dominik tetováló szalonja Inner Side Tattoo and Memories néven. A helyiség már megvan, csak apróbb munkálatok vannak hátra.

Elérhetőségek:

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más