25.7 C
Komló
2024. július 18.
spot_img
KezdőlapRandomIlyen volt idén a Fishing - interjúk, hangulat, videó!

Ilyen volt idén a Fishing – interjúk, hangulat, videó!

Orfű – Mit is mondhatnék, véget ért a 11. Fishing On Orfű fesztivál, és még mindig ugyanolyan lélekmelengető élmény, mint tavaly vagy akár 10 éve volt. Nem szeretnék hosszasan ömlengeni, rengetegen agyondicsérték már a fesztet, nagyon is jogosan, én most csak egy dolgot emelnék ki: titeket, kedves emberek. Miattatok olyan jó ez a 4 nap.

A jó fej pultos srác miatt, aki közvetlen vicces lazaságával kapásból megalapozta az idei hangulatunkat, a cserfes Mecsek Bisztrós lány miatt, aki profin koordinálta a rengeteg „harcikutya” rendelést, a hódmezővásárhelyi lányok miatt, akikkel majdnem egy órát beszélgettünk, pedig csak enni ültünk le melléjük, a készséges riportalanyaink miatt, a profi szervezés miatt.

Szponzorok és a nagyobb headlinerek nélkül is sikerként könyvelhetik el az idei fesztivált a szervezők, bár ez nem érhetett senkit meglepetésként annak fényében, hogy az elővételes bérletek már tavasszal elfogytak. Szerintünk mondjuk, ha jövőre Bérczesi Robi egy szál gitárral kiülne a Panoráma kemping előtti padra, és ez lenne a fő produkció, akkor is mindenki ellátogatna a rendezvényre. Ettől függetlenül idén sem lehetett oka panaszra senkinek, a rengeteg off program és a meghívott külföldi zenekarok jó irányba mozdították el a rendezvényt, és ahogy tapasztaltuk, a közönség is vevő volt az újításokra.

Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg videós összefoglalónkat a rendezvényről:

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más