Hírek

A 7300.hu legolvasottabb cikkei

Bár a 7300.hu csak egy hobbi oldal, igyekeztetünk minden fontos hírről beszámolni az elmúlt években – és idén is. Az év végéhez közeledve végeztünk egy kis összegzést és megnéztük, melyek voltak azok a cikkek, amelyekre a legtöbb kattintás érkezett 2019-ben. Íme, a lista.

Az abszolút győztesek között főleg rendőrségi híreket találunk, például azt, amelyik arról szólt, hogy a vezetés közben telefonálókat igyekeznek kiszűrni egy bizonyos időszakban. A pár soros információ egészen döbbenetes számokat hozott: 86 ezer ember “lájkolta”.

A krimi híreket és a NÉBIH szinte horrorisztikus videóit viszont rögtön egy kistérségi hír követi, amely a szászvári faluházban keletkezett tűzről számolt be.

Ezután a kolbásztöltő fesztiválon történt eseményekről adott tájékoztatás következik, amelyet a régi és az új kórházigazgatóval készült interjú követ a listán.

 

Kétgyermekes, diplomás anyuka az új kórházigazgató Komlón

Komló – Több mint egy évtized után távozik a Komlói Egészségcentrum éléről Dr. Tánczos Frigyes Attila. A helyét Dr. Ságiné Dr. Polics Éva veszi át, akinek rögtön három előítélettel is meg kell birkóznia. Interjú. Nem kerteltünk, amikor interjút kértünk a kórházvezetéstől: ha egy ilyen fontos pozícióra a polgármester lányát nevezik ki, az automatikusan együtt jár…

Sokan érdeklődtek a választásokkal kapcsolatos cikkeink, így például a megismételt kenderföldi szavazás iránt is.

Dr. Váczi István volt komlói rendőrkapitány leváltásának a híre szintén nagy port kavart, akárcsak az, hogy kijelölték a város első fizetős parkolóját.

Nemcsak szöveges cikkeink voltak azonban, több élő bejelentkezéssel és videóval is készültünk Facebook oldalunkon az olvasók számára.

A legtöbb nézőt az év eleji tüntetés közvetítése vonzotta, amit a polgármester-jelölti vita és egy múltidéző kisfilm követett.

 

Ma 28 éve történt Komló legsúlyosabb bányabalesete.

Ma 28 éve történt Komló legsúlyosabb bányabalesete.

 

A Napi Komló-7300.hu idén köszönthette hétezredik követőjét is a Facebookon.

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket azzal, hogy velük együtt követte a híreket, és elolvasta, kommentálta a cikkeinket. Hogy a jövő mit hoz számunkra, még nem tudjuk, de ami mögöttünk van, azt már nem veheti el tőlünk senki.

Mindenkinek boldog új évet és igazi, minőségi cikkeket kívánunk 2020-ra!

Szólj hozzá!

Hirdetés