19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRÚjdonságok a mosogató csaptelepek világában

Újdonságok a mosogató csaptelepek világában

A konyhai csaptelepet napi szinten használjuk, így nagyon nem mindegy, hogy milyen az anyaga, a kinézete, illetve a mérete. A mosogatóhoz tartozó darab amellett, hogy rendszeres terhelésnek van kitéve, jelentős szerepe van abban, hogy a konyha egyes részei jól passzoljanak egymáshoz. A hagyományos kivitelek mellett azonban bőven akad olyan változat, amely izgalmasabb és elegánsabb, amelyeket ráadásul víztakarékosság jellemez. Ebben a cikkben bemutatjuk az újdonságokat a mosogató csaptelepek világában. 

Falba építhető és álló csaptelepek

Sokszor az ember ragaszkodik a hagyományos és megszokott stílushoz. Amennyiben Ön is szereti a régi klasszikusokat, akkor bőven akad lehetősége arra, hogy az onlineMárkaboltok mosogató csaptelepei között találja meg a tökéletes darabot. Ahol nincsen lehetőség a falba szerelni, ott remek megoldás az álló változat. A kortárs konyhatrendek amúgy is ezt a típust kedvelik, hiszen jól mutatnak szinte bármilyen otthonban. A legtöbb esetben igen hosszú garanciát vállalnak rájuk, ráadásul ár-érték arányban is kiválóak. 

Fontos azonban, hogy igyekezzen olyan eszközt beszerelni, amelynek a kifolyócsöve forgatható. Ez ugyanis lehetővé teszi a sokoldalú használatot, hiszen így könnyen elmoshat szinte bármilyen nagyobb edényt vagy tepsit. Emellett érdemes ügyelni a víz átfolyási sebességére, amelynek hosszú távon már érezhető eredménye van a vízszámlán és persze a pénztárcán is. 

Futurisztikus trendek és csaptelepek

Gondolta volna, hogy már gránitból is készülnek mosogatóhoz csatlakoztatható telepek? Ott van például a Blanco MIDA-s jázmin színű kivitele, amely egy enyhén hajló kifolyót kapott, amit karcsú csaptesttel egészítettek ki. Könnyű feltölteni vele egy nagyobb fazekat vagy egy vázát is. A 360 fokban elforgatható kifolyó miatt a térkihasználás maximális, nem beszélve a kihúzható zuhanyfejről. 

Amennyiben kedveli a retró stílust, abban az esetben érdemes elgondolkodnia az Elba Avena Granitek gyártmányon. Ez egy normál beépíthetőségű, kétkaros, alig egykilós darab, amely forgatható kifolyócsövet kapott. A kerámiabetéttel igen tartós és könnyen használható típus, amely bármely konyhának központi eleme lehet. 

Különlegességek a csaptelepek piacán

Egyes gyártók már olyan egyedi változatokkal is előrukkoltak, amelyek szenzorosak. A Sapho például készít funkcionális és minden igényt kielégítő modelleket, amik kiváló megoldások egy modern konyhába. Emellett ne feledkezzünk meg a lehajtható csaptelepekről sem. A többfokozatú kifolyócső lehajtásával az ablak kinyitása sem lesz többé akadály. Ezáltal mostantól már nem gond, ha a mosogatót valami miatt csak az ablakba tudja elhelyezni. 

Egy csaptelepnek tehát nem kell sok mindent tudnia, de nem rossz, ha tartós anyagból készül, víztakarékos, emellett pedig forgatható fejjel rendelkezik. Minél elegánsabb, annál jobban passzol egy modern otthonba, viszont választhatsz rusztikus modellek közül is, hiszen ezekből sincsen hiány.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más