28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapPRTippek a szállodák és panziók ajtónyitási megoldásaihoz

Tippek a szállodák és panziók ajtónyitási megoldásaihoz

Az esztétikus bejárat már félsiker lehet a szállodák, panziók bejárati ajtajainak kialakításakor. A modern bejárati megoldások láttán a vendégekben a belépés előtt pozitív kép alakulhat ki a létesítményről. Az üvegezett, automata ajtók átláthatósága biztosítja a belátást és ezzel a bizalom mielőbbi kialakulását.

 

A különböző ajtónyitási megoldások a szállodák és panziók eltérő igényeit szolgálják ki. Minden vállalkozás megtalálhatja a számára legtökéletesebb bejárati ajtórendszert. A választás megkönnyítése érdekében néhány hasznos információt osztunk meg cikkünkben.

 

Az első benyomás fontossága

 

A bejárati ajtók szerepe a vállalkozás imázsának kialakításában igazán fontos, hiszen az első benyomásokat akkor szerzik a vendégek, amikor megérkeznek az épület elé. A bejárat kialakítása lehet csalogató vagy elrettentő, függően annak típusától, állapotától.

 

A FAAC Hungary Kft. forgóajtó rendszerei például olyan stílusos bejutást eredményeznek, melyek markáns és emlékezetes belépést biztosítanak. Az automatizált ajtók emellett higiénikus, praktikus módon segítik a vendégek komfortérzetének növelését.

 

Szállodák, panziók bejárati ajtónyitási megoldásai

 

A speciálisan a panziók és szállodák igényeihez igazodó ajtónyitási megoldások tervezésekor fontos szempontokat kell figyelembe venni. Az eltérő igények más és más technikai megoldást kívánnak. A választásnál elsősorban a transzparens belépés kerülhet előtérbe. 

 

A belátást nem akadályozó hatalmas üvegfelületek átláthatósága csalogató hangulata bizalmat ébreszt a vendégekben. Még belépés előtt tudnak tájékozódni a hely stílusát tekintve. A vendégek láthatják a csillogó fényárban úszó előteret vagy a szolid, elegáns hangulatú recepciót.

 

Szabályozott nyitás

 

A szállodák, panziók tulajdonosának a vendégek komfortérzetének növelése is a fő szempontok között szerepel. Az automatizált ajtónyitás kényelmet biztosít a betérők számára. Napjainkban fontos a higiénia, így az érintésmentes ajtónyitás újabb előny, mely kedvező megítélést vált ki valamennyi betérőből.

 

A beltéren használatos ajtók szabályozott nyitással is készülhetnek. Ennek előnye, hogy például a konyhát és a vendégteret elválasztó, gyorsan mozgó automata ajtó miatt a felszolgálás egyszerűbb lesz, emellett pedig a szagok a konyhában maradnak.

 

Biztonsági ajtók

 

Alapvető elvárás, hogy a szállodák, panziók üvegezett bejárata biztonsági üveggel készüljön. A különböző fóliákkal a beszerelés után is elvégezhetjük a további védelem kialakítását, illetve lehetőség van fokozottan UV-állóvá tenni az üvegfelületeket. A klasszikus befeszítés elleni védelem tökéletesen megoldható a padlósín beépítésével, ezzel gátolva az illetéktelen behatolást. 

 

Bármelyik megoldást választjuk, olyan szolgáltatóval állapodjunk meg, aki később is segítséget nyújt, szervizszolgáltatása országos lefedettségű, valamint pótalkatrészekkel és referenciával is rendelkezik.

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más