12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapPRPázsitod gondozása sokkal egyszerűbb, ha beveted ezt az eszközt

Pázsitod gondozása sokkal egyszerűbb, ha beveted ezt az eszközt

Sokan azért beszélik le magukat családi ház vásárlásáról, mert temérdeknyi időt elvisz az udvar gondozása. Kertészt megfizetni nem olcsó mulatság, arra pedig nincs mindenkinek ideje, kedve, hogy legalább kéthetente lenyírja a füvet.

Erre a problémára kínálnak megoldást a Házirobotok.hu webáruházban kapható robotfűnyírók. Olyan precíz munkát képesek végezni, hogy arra még a legalaposabb, leggondosabb ember sem volna képes.

A robotfűnyíró önállóan teszi a dolgát

Fura módon az emberek rengeteget dolgoznak azért, hogy aztán modern gépeket, eszközöket vásároljanak és tartsanak fenn, amik megkönnyítik az életüket. A gépeknek hála kevesebb szabadidő vész kárba olyan dolgokra, mint a takarítás, a mosás vagy éppen a fűnyírás.

Ha már ilyen az élet, akkor érdemes a tálcán kínált előnyökkel élni. Egy robotfűnyíróért ma már nem kell csillagászati összegeket fizetni, ugyanakkor egy unalmas ház körüli teendőt kihúzhatunk a listáról, ha beszerzünk egyet.

Előre be lehet programozni, így abban az időpontban fogja levágni a füvet, amikor biztosan nem fog senkit zavarni. Beidőzíthetjük, hogy például valamelyik munkanapon tegye ezt, amíg a gyerekek az iskolában vannak, mi pedig éppen dolgozunk. A robotfűnyíró a munka végeztével visszatér a dokkolóállomásra.

Tudnivalók a működése kapcsán

Először a készülék mellé adott határolókábel segítségével meg lehet határozni, hogy mekkora területen végezze a fűnyírást az eszköz. Ezt követően nem kell ezt a műveletet többé elvégezni, magától tudni fogja a robotfűnyíró, hogy meddig kell elmennie.

A modern gépek még a szegélyeknél is hibátlan munkát végeznek, köszönhetően a szegélyvágónak. Egyszerre több zónát is le tud fedni, elegendő egyszer megtanítani számára, hogy mikor és hol szeretnénk, ha tevékenykedne.

Fókuszban a biztonság

A különféle háztartási robotok kapcsán mindig fontos kérdés az, hogy mennyire biztonságos. Egy önjáró fűnyíró esetén bizonyára vannak olyanok, akikben felsejlik néhány képkocka a robotok lázadásáról szóló filmekből.

A robotfűnyírókban lévő biztonsági funkciók miatt azonban nem kell tartani attól, hogy az eszköz valamiben kárt tesz. Ha valamiért felemelkedik, akkor a kések azonnal leállnak. Amennyiben akadállyal találja magát szembe, az irányváltoztatás idejéig ugyancsak üzemen kívül kerül a vágókés.

Ha az udvaron vannak szintkülönbségek, akkor érdemes felmérni, hogy pontosan milyen mértékű a lejtő, és annak megfelelő robotfűnyírót választani. A legtöbb eszköz számára nem okoz gondot még egy egészen meredek, 35%-os lejtő sem. Ezen is éppen olyan tökéletesen halad és a füvet is pont olyan precízen vágja, mintha teljesen sík területen tenné ezt. Nem kell tehát külön fűnyíró robotot vásárolni a lejtők és a sík területek gondozásához, egyetlen gép mindkét terepviszonyt képes kezelni.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más