26.7 C
Komló
2024. június 22.
spot_img
KezdőlapPRNyerd vissza önbizalmad és fiatalos külsőd mellplasztika segítségével!

Nyerd vissza önbizalmad és fiatalos külsőd mellplasztika segítségével!

A mellek megereszkedése sok nő számára jelent hatalmas problémát. A mellplasztika segítségével azonban tökéletesen visszaállítható a feszes és formás mell, ráadásul mellnagyobbításra vagy igény esetén a mellméret csökkentésére is lehetőséget ad.

A legtöbben úgy gondolják, hogy a mellplasztika egyenlő az implantátumos mellnagyobbítással, pedig a mellplasztika során végzett különböző beavatkozásokkal más típusú probléma is orvosolható.

Mellplasztikai beavatkozások

Az Aesthetica Orvosi Központ szakemberei már több mint 7600 mellplasztikai beavatkozás, mellnagyobbítás elvégzésén vannak túl, a legmodernebb eszközök használatával segítenek a hozzájuk forduló pácienseken. A mellplasztikai eljárások esztétikus külsőt kölcsönöznek, mely hatására az önbizalmunk és magabiztosságunk is nőni fog. 

Érezd jól magad a testedben, válaszd ki a legmegfelelőbb kezelést, mely hosszú távon biztosítja, hogy melleid feszesek és fiatalosak legyenek!

A mellplasztikáról röviden

Mindannyian különbözőek vagyunk, így testalkatunk is más. Egyesek nincsenek megelégedve a mellük méretével, mások pedig csökkentenék azt. Az eltérő igények miatt különböző mellplasztikai beavatkozásokra van lehetőség. A mellnagyobbítás a köztudatban leginkább elterjedt eljárás, mely prémiumminőségű implantátumok segítségével történik. A mell méretének megnövelése mellett a beavatkozás a formázására, az aszimmetria eltüntetésére is lehetőséget nyújt.

Kevesen tudják, de egészségügyi okokból a hölgyek egy része a mell kisebbítésére tart igényt. A nagy súly – mely a mellek nagyságából adódik – kihatással lehet a hétköznapokra és egészségi állapotukra egyaránt. A gerinc- és derékfájdalmak megszűnhetnek, ha a mellkisebbítő eljárásra vállalkoznak. Emellett pedig sokkal egyszerűbb lesz megfelelő ruhát találni, ahol a derék- és a mellméret is passzolni fog.

A terhesség és szoptatás miatt, valamint a kor előrehaladtával és a nagyobb mértékű fogyás után a mellek megereszkednek, veszítenek feszességükből. Ennek korrigálására a mellfelvarrás jelenthet megoldást. A beavatkozás segít a pozitív testkép, formás dekoltázs kialakításában. Az igényekhez igazodva a mellplasztikai eljárások kombinálhatóak egymással.

Az eljárások menetéről

Mielőtt bármelyik mellplasztikai eljárásra sor kerülne, a kezelőorvos és a páciens részletesen átbeszélik a kívánt eredmény eléréséhez szükséges beavatkozásokat. Kiválaszthatóak a beültetésre kerülő implantátumok, valamint a műtét előtti szövetelőkészítő kezelésre is sor kerül. Ennek hatására a beavatkozást követő gyógyulás gyorsabb és esztétikusabb lesz.

Az átlagosan 2-3 órás plasztikai műtét elvégzése után a mellek végleges formájukat pár hónap alatt veszik fel. A gyógyulási idő hosszú, de már hat hét után ismét a megszokott életed élheted. A rendszeres kontrollvizsgálat alatt folyamatosan felügyelik a mellek állapotát, a műtéti hegek gyorsan halványodnak, de a belső gyógyulásra elegendő időt kell hagyni.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más