19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPREgy WordPress oldalhoz érdemes WordPress tárhelyet vásárolni?

Egy WordPress oldalhoz érdemes WordPress tárhelyet vásárolni?

Megannyi különféle cég ezernyi ajánlatával találkozhatsz az interneten, ha tárhelyet keresel a honlapodnak. Egy WordPress keretrendszerre épülő honlap esetén azonban érdemes körültekintő döntést hoznod.

Nem arról van szó, hogy a WordPress használatával bármi gond is volna. Nagyon jó lehetőséget kínál ez az ingyenesen elérhető keretrendszer, hogy azok is fel tudjanak húzni maguknak egy honlapot, akik nem rendelkeznek webprogramozói tudással. Mivel azonban egy keretrendszerről van szó, ami ráadásul igen népszerű, erre felfigyeltek a hackerek is. Ők előszeretettel támadják a WordPress honlapokat, ezekre pedig érdemes előre felkészülni.

Egy WordPress tárhely fel van készítve a hackerek ostromaira

Az AB Plusznál megvásárolható WordPress tárhelyek egyik legfőbb előnye az, hogy korszerű CXS FTP és WEB védelemmel vannak felvértezve. Ha elsőre nem sokat mondanak neked ezek a betűszavak, akkor elég annyit tudnod, hogy a támadások 99%-át sikerrel el tudják hárítani ezekkel a megoldásokkal. A WordPress alapú oldalak feltörése így minimálisra csökkenthető.

A WordPress tárhelyek további előnyei

A WordPress CMS telepítése már egyfajta kihívás a kezdő webmesterek számára. Akik életükben először hoznak létre honlapot, talán azt sem tudják, hol kezdjék ezt a folyamatot. A Softaculous alkalmazás segítségével a keretrendszer telepítése gyerekjátékká válik. Éppen olyan egyszerű a folyamat ezzel a programmal, mintha csak egy alkalmazást telepítene az ember az okostelefonjára.

Az AB Plusznál kapható WordPress SSD tárhelycsomagok garantálják, hogy a honlapod optimálisan működjön és kellően gyorsan betöltsön. Manapság, amikor mindenki mindent azonnal akar, ez fontos szempont. Még a Google is figyelembe veszi a rangsoroláskor, hogy melyik honlap milyen gyorsan tölt be, ezt pedig érdemes neked is észben tartanod, ha szeretnél szert tenni organikus úton érkező látogatókra.

Több különböző csomag közül választhatsz

Ahogyan más tárhelyek esetében, úgy a WordPress csomagokból is több különféle létezik. Az AB Plusznál alap, medium, maxi és giga csomagokat hoztak létre. Így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást, és nem kell olyasmiért fizetnie, amit nem használna ki.

A csomagok közötti fő eltérés az SSD tárhely mérete. Ez az alapcsomag esetén 2 GB, míg a giga esetében 20 GB. Minden csomaghoz jár ennél a szolgáltatónál korlátlan addon domain a tárhelyen, korlátlan mysql/e-mail cím és optimalizált WordPress tárhely. A cpanel tárhelykezelő magyar nyelvű, így a kezdők is könnyen eligazodhatnak az admin felületen. A csomagok részét képezi az SSD RAID-10 ultra rendszer is.

A tárhely csomagokért évente kell fizetnie egy előre meghatározott összeget. Ha kiválasztottad a számodra megfelelőt, akkor a “Megrendelem” gombra kell kattintanod. Ezt követően a rendszer kérni fogja a megrendeléshez szükséges adatokat, majd meg kell adni a fizetési módot. Amint megérkezik a szolgáltatóhoz a pénz, hamarosan igénybe is veheted a tárhelyedet.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más