2.7 C
Komló
2024. április 25.
spot_img
KezdőlapPRKöltöztetés és lomtalanítás egy cégen keresztül?

Költöztetés és lomtalanítás egy cégen keresztül?

Egy költöztetés során olyan holmikat és bútorokat fogunk elszállíttatni, amikre még szükségünk van. Ezzel szemben egy lomtalanítás lényege épp az, hogy minden olyan dologtól megszabaduljunk, amire már garantáltan nem lesz szükségünk. A közös pont a szállítás, bár más úti céllal. 

Milyen a jó költöztetés? És milyen a jó költöztető?

Amikor egy költöztetés megtervezése a feladatunk, akkor mindent optimálisan próbálunk meg megtervezni. Úgy, hogy gyorsan találunk egy jó céget, akik aztán megérkeznek, gyorsan és épségben elszállítanak mindent, majd kifizetjük őket, és mindenki boldog.

Igen ám, de már az elején elronthatjuk mindezt, ha nem a megfelelő költöztető céget bízzuk meg. Ezen múlik minden! És ez nem túlzás. Ha nem jól választjuk ki a partnerünket a feladatra, akkor biztos nem lesz olyan gördülékeny az egész, sőt akár át is verhetnek minket, és ez sokba is kerülhet nekünk.

Fontos, hogy olyan partnert keressünk, aki segíteni szeretne, jó állapotú teherautóval rendelkezik, és kiváló, felkészült, rutinos kollégákat alkalmaz.

Emellett arra is figyeljünk, hogy olyan céggel szerződjünk, akik írásban kommunikálnak, legalábbis így is elküldik az ajánlatukat, és ha megállapodunk, akkor a költöztetés napját is. Ezek nagyon fontosak, mert később, ha bármi probléma lenne, akkor ezekre lehet hivatkozni, ha megvannak írásban.

Ha ezekre figyelünk, akkor nem lőhetünk mellé.

Mi van, ha lomtalanításra is szükségünk van?

Ekkor bizony keresnünk kell egy olyan céget, akik vállalnak lomtalanítást. Számos esetben oldják ezt meg sittszállító cégek fémkonténereivel. Bár ezzel több gond is van. Egyrészt a mennyiség, ami belefér egy ilyen konténerbe, másrészt pedig az ár, ami szintén lehetne kevesebb is.

Azonban van erre egy jobb megoldás, melyet egyre többen ismernek. Ez pedig az, amikor a költöztető cég vállalja a lomtalanítást is!

Egy kiváló példa

Kiváló példa erre a Servitius és Partnerei költöztetés. Ők ugyanis amellett, hogy magas minőségben látják el a feladatukat egy költöztetés során, a lomtalanítást is el tudják vállalni. De nem akárhogyan!

A konténeres megoldással szemben itt sokkal nagyobb raktér áll a rendelkezésükre, és a díjazásuk is kedvezőbb, de nem is ez az, amit ki szeretnénk emelni a szolgáltatásuk sorából.

Sokkal inkább azt, hogy egyrészt természetesen hivatalos szemétlerakóba fog kerülni minden, amit a segítségükkel leselejtezünk, így nem illegális helyeken, illegális lerakókba kerül. És emellett jótékonykodnak is azzal, hogy az éghető bútorokat olyan rászorulóknak juttatják el, akik így a segítségükkel téli tüzelőre tesznek szert.

Így tehát adott egy olcsóbb, mégis jobb megoldás, amivel ráadásul még segíteni is tudunk a rászoruló családoknak. És erről még sokan nem is tudnak.

Az ilyen cégek több nagyszerű szolgáltatást is kínálnak a megrendelőiknek, méghozzá megtartva a kiváló minőséget. Költöztetés, lomtalanítás, raktározás, sőt a bútorok becsomagolása vagy a csillárok és elektronikai eszközök ki- és beszerelése is mind-mind ilyen.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más