15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRMedencébe való papírszűrő a kristálytiszta vízért

Medencébe való papírszűrő a kristálytiszta vízért

Ha szereted a tésztaételeket, vagy gyakran készítesz finom salátákat, akkor tudod, hogy ehhez milyen eszközöket kell igénybe venned. Célszerű segítségül hívnod az tésztaöblítéshez vagy a salátatisztításhoz egy kisebb vagy nagyobb lyukú szűrőt. Ezzel meg tudod akadályozni, hogy a megfőtt tészta vagy a zöldségdarabok a leöblítéskor a lefolyóba kerüljenek.

Pontosan ezt teszi a medencék szűrőrendszere is: a kisebb-nagyobb szennyezőanyagok nagy részét kiszedik a vízből.

Miért kell megszűrni a medence vizét?

A Medence Óriás papírszűrős vízforgató kínálatában a kerti medencédhez szükséges termékek széles választékát találod. Ezekkel garantáltan el tudod majd érni, hogy nem csupán esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is kifogástalanul megszűrt és remek minőségű víz legyen mindig a medencédben. A szivattyúval megforgatott víz a papír szűrőbetéten áthaladva tisztul meg. A szennyezőanyagok ugyanis nem tudnak átjutni könnyedén ezen a közegen, és az eredmény egy sokkal tisztább medence lesz, amikor az átforgatott víz távozik a rendszerből a kimeneti nyíláson át. Pont, mint a tésztafőzés során a főzővíz.

Kerüld el a bonyodalmakat, szűrj rendesen!

Nagyon népszerűek a papírszűrővel működő vízforgató rendszerek, hiszen igazán egyszerű a működésük, és a kicserélésük sem túl bonyolult. Ám ezt csak akkor végezd, ha kikapcsoltad és áramtalanítottad a rendszert. Nagyon gazdaságos a papír szűrőbetét használata amiatt is, mert folyó vízzel meg tudod szabadítani a szűrőbetétet több alkalommal is a csapdába ejtett koszoktól.

Azt szokták ajánlani a szakemberek, hogy amikor elkezdődik egy új medencés szezon, azaz nálunk tavasz végén, nyár elején, akkor a medence első feltöltésekor egy megfelelő méretű és kivitelű friss papírszűrőt tegyél a berendezésbe. Az sem árt, ha mindig van készenlétben egy új betét, ha szükség lenne rá. Már kaphatók ritka és sűrűbb kialakítású és antibakteriális papír szűrőbetétek is, ezeket felhasználhatod nem csupán kül- vagy beltéri medencékhez, hanem már jakuzzik vizének megtisztításához is.

Szűrő- és vízforgató rendszer kéz a kézben hatékony

Nem kérdés, hogy a medenceszűrésre nagy szükség van, ha felfújható, ha puha falú, ha csővázas vagy akár ha földbe süllyesztett medencéd is van. Ha nem veszed félvállról a víz higiéniáját, akkor nagyon sok kellemetlenségtől meg tudod kímélni saját magad és az összes medencét használót is. Ha viszont a víz megfelelő szűrése elmarad, akkor bizony nagyon hamar zavarossá és kellemetlen szagúvá tud válni, és még a medence alkatrészei is károsodhatnak, sőt hamarabb ki is kell majd azokat cserélned.

A medence mérete és formája a meghatározó abban, hogy milyen típusú szűrő- és szivattyúberendezés lesz ideális a te medencédhez. A legjobb megoldás, ha a medence márkájához kifejezetten ajánlott és azonos márkájú berendezések közül választod ki a szűrőrendszert és magát a szűrőbetétet is.

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más