15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRKik használják a legtöbb erotikus játékot?

Kik használják a legtöbb erotikus játékot?

Valószínűleg meglepődik, amint eláruljuk, hogy melyik korosztály használja leggyakrabban az erotikus játékokat. Egy biztos, ha úgy gondolja, hogy szexjátékot szeretne beszerezni, akkor ne legyen Önben bűntudat. Megdöbbentő adatok derültek ki arról, hogy kiknek a szekrényében található meg a legtöbb változat. Ebben a cikkben eláruljuk, kik és melyiket használják a leggyakrabban.

Erotikus önkifejezés

Hazai statisztikák nincsenek ebben a témában, viszont egy amerikai kutatásból kiderült, hogy kik azok, akiknél a legnagyobb eséllyel találni ilyen típusú játékokat. A Szeresdmagad.hu erotikus kellékei között bőven akad többféle különleges változat, amit itthon is szívesen használunk. Legyen szó gésagolyóról, péniszgyűrűről vagy éppen egyéb anál eszközről, hatalmas a kereslet a szexjátékok iránt. 

Nincs ez másként Amerikában sem, ahol egy 103 kérdést tartalmazó kutatásban összesen 1074 fő 18-75 év közötti személy vett részt. Ez a szexuális szokásokra és a szexjátékok használatára terjedt ki főként. Ebből kiderült, hogy a felnőttek 41 %-ának van otthon valamilyen eszköze, akár vibrátor, akár egy fenékdugó, esetleg az előbb említett péniszgyűrű. Ebből az is kitűnik, hogy ezek az emberek szeretik az élvezetet és a mámorító együttléteket. 

Kik használják a leggyakrabban ezeket?

Meglepődik, ha azt mondjuk, hogy a 45-64 éves korosztály az, ahol a legtöbbször előfordul, és náluk a leggyakoribb az eszközhasználat? A felmérés szerint a 18-25 éves korosztállyal együtt ők azok, akik rendelkeznek valamilyen szexuális segédeszközzel vagy felszereléssel, akár bútorral is. 

Az adat sokkoló lehet, de talán nem véletlen van ez így. Mivel a 45-64 év közötti személyek fiatalabb korában már kaphatóak voltak alapvető kellékek, így ők már ismerik, sőt már akkor használni kezdték ezeket a segédeszközöket. A fiatalokat talán nem kell magyarázni, hiszen ők mindig is a gyártók célkeresztjében voltak. A kettő között viszont az emberek nagy része kisgyermeket nevel, családos, így kevesebb ideje és lehetősége jut az effajta játékokra. 

Melyik erotikus kellékek a legelterjedtebbek?

A hölgyek körében egyértelműen a vibrátor az, amely legtöbbször meglapul a fiókban. Ez nemcsak maszturbáció közben alkalmas örömokozásra, hiszen kapcsolatban ugyanúgy használatba lehet venni. Sokszor kerül előtérbe a mellszívó pumpa, a péniszgyűrű, illetve a prosztata vibrátor egyaránt. 

Ne feledje, bármelyiket választja, nem kell szégyenlősnek lennie. Az élet velejárója, hogy örömet okozunk magunknak és a másik félnek. Ha ezt csak valamilyen erotikus kellékkel oldhatjuk meg, akkor ne keseredjen el, tegyen azért, hogy mindig készen álljon. Legyen szó bármelyik szexjátékról, kiegészítőről, a Szeresdmagad.hu minden lehetséges változatot készleten tart, így itt mindig bátran nézelődhet, hiszen senki sem fogja meglátni és legfőképp nem fog pálcát törni Ön felett!

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más