16.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRHosszú távú gondtalanság tartós fogpótlással

Hosszú távú gondtalanság tartós fogpótlással

Napjainkban már nem álom az esztétikus, tartós, megfelelően illeszkedő fogkorona. Az igényes munkafolyamatok és a kiváló minőségű alapanyagok lehetőséget teremtenek egy új korszakra az implantológiában. A cél a 20-40 éves élettartamú fogpótlás és a kevés komplikáció. 

Hogyan válasszunk klinikát? 

Komoly dilemma előtt állnak a részleges foghiánnyal vagy teljes fogatlansággal küzdők, hiszen megannyi klinika és specialista közül kiválasztani a legmegfelelőbbet nem egyszerű. A legokosabb megoldás, ha olyan fogászati centrumot választunk, ahol élen járnak az implantológiai eljárásokban. A Halász Klinika speciális fogpótlás csomagainak révén kínál lehetőséget mindazoknak, akik számára a minőség és a tartósság alapvető elvárás. 

Legfőbb céljukat és szemléletüket tükrözve alkották meg a prémium gold és a prémium silver csomagot, melyek esetében a legjobb anyagokat, alkatrészeket, berendezéseket alkalmazzák annak érdekében, hogy még tartósabb fogpótlások születhessenek. 

A prémium basic csomag által egy korlátozottabb opció is elérhető, melyben új szintre emelték a megfizethetőt. 

De miért is alkudnánk meg az esztétika, a kényelem és a biztonság terén? 1-1 plusz tényezővel hónapokat, éveket nyerhetünk az implantátumok, fogpótlások élettartamában, ugyanakkor csökkenthető a komplikációk rizikója is. 

Milyen következményei lehetnek a foghiánynak kezeletlenül?

Már egy-egy fog elvesztése is jelentős változásokat eredményez, melyek között megkülönböztetünk gyorsan bekövetkező és lassabban végbemenő következményeket is. Nem csupán esztétikai, egészségügyi szövődményekkel számolhatunk, hiszen mindez hatással van a mindennapokra is, és meglátszik az önbizalmunkon. 

Ráadásul nem szabadna elfeledkezni arról sem, hogy az idő szerepe mennyire jelentős a kezelések sikeres kimenetele, és a szép, esztétikus végeredmény szempontjából. 

Az egyik legszembetűnőbb változás az íny csipkézettségének és a csontszövetnek rohamos sorvadása. A gyönyörű mosoly megköveteli a tökéletesen illeszkedő, mutatós, eredetihez hasonló korona meglétét, melyhez egészséges, rózsaszín íny is párosul. Minél többet várunk, annál inkább leépül, sorvad a szövet, ezután már jóval nehezebb helyreállítani az állapotot, amennyiben még lehetséges. Idejében cselekedve nagy eséllyel elkerülhetők a komplexebb, több lépcsős procedúrák. 

Speciális fogpótlásokkal az önfeledt mosolyért

A minőség és tartósság érdekében nem érdemes kompromisszumot kötni, hiszen a ragyogó fogsor egész életünkre befolyással van. Amíg birtokunkban van valami, gyakran nem is tudjuk, hogy mekkora kincs, csak miután már elveszítettük. Pontosan így van ez a magabiztos mosollyal is! 

Rajtunk áll, hogy mindent megteszünk a visszanyerése érdekében, hiszen a lehetőségek adottak a speciális implantológiai beavatkozások és a korszerű fogpótlások által.

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más