11.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapPREgy kis kikapcsolódás mindenkinek jár!

Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár!

A felgyorsult világunkban ritkán van arra idő, hogy úgy igazán kiszakadjunk a taposómalomból. Megy velünk a mókuskerék, zúdulnak az ingerek, egyre-másra szaporodnak a teendőink, a felelősség nagy, a saját magunkra fordított idő gyalázatosan kevés. Nem csoda hát, ha az ember idő előtt elfárad, kiég, megcsömörlik, belefárad, és persze demotiválttá, esetleg deprimálttá válik.

Azonban nem szükségszerű, hogy ez így legyen, hiszen ha odafigyelünk, akkor tudatosan ki tudunk alakítani magunknak egy rutint, amellyel gondoskodhatunk önmagunkról. Éppen ezért te se feledkezz meg róla: üres kútból nem lehet vizet húzni. Mai cikkünkben éppen ezért egy igazán hatékony kikapcsolódási formát mutatunk be!

Békés környezet, kellemes illatok

Az egyik legjobb módja a teljes kikapcsolódásnak az, ha egy teljesen kietlen helyre vonulsz, és rágyújtasz a kedvenc füves cigidre. Ám ha a hagyományos cigaretta helyett a Growisland vaporizátorait részesíted előnyben, azt is bátran magaddal viheted.

Ehhez persze néhány feltételnek teljesülnie kell. 

Többek között annak, hogy meggyőződj arról, ahol pöfékelni készülsz, ott legális a fű elszívása. Meg persze arról is, hogy mást nem zavarsz a tevékenységeddel, sőt, arra sem árt ügyelned, hogy van-e éppen tűzgyújtási tilalom érvényben. 

Ha mindezeket kipipáltad, és nyugodt szívvel gyújtasz rá, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy hol és hogyan chillelj.

Melyek az ideális helyek?

Számtalan olyan hely van, ahol zavartalanul tudsz kikapcsolódni, távol a világ zajától. Attól függően, hogy mit preferálsz, választhatsz a következő helyek közül:

  • Aki szeret urbexelni, annak egy elhagyatott gyárépület vagy régi villa tökéletes helyszín lesz.
  • A természet szerelmesei az erdő lágy ölén, egy tisztáson vagy akár egy hegycsúcson is kiélvezhetik az önfeledt pillanatokat.
  • A vízimádókra rejtett patakok, kies folyópartok és titkos tavak várnak.

Ezen helyek mindegyike pazar megoldás, végre hátra tudsz hagyni mindent, és igazi mindfulness gyakorlatként minden érzékszervedet ráállíthatod, hogy élvezze a csendet, a nyugalmat, a téged körülvevő tájat, no meg persze a kendert.

Vaporizátor vagy hagyományos cigaretta? 

Végezetül már csak az maradt nyitott kérdésként, hogy milyen módon szívd el a füvet. Vannak, akik ódzkodnak a hagyományos cigizéstől, illetve jó tudni, hogy a papírba tekert cigaretta elszívása során keletkező égési melléktermékek rendkívül károsak tudnak lenni. Ezzel szemben a Growisland vaporizátoraival csak párologtatni fogsz. Ez egyrészt nem termel égési anyagokat, másrészt jóval kevésbé intenzív a pára illata, mint a füsté.

Amint láthatod, több érv szól a vaporizálás mellett – mindezt egy kellemes és nyugodt búvóhelyen! A svédeknek külön szavuk is van ezekre a helyekre: smultronstallének hívják az olyan helyeket, amik elrejtettek a világ elől, ahová bármikor elvonulhatsz kicsit megpihenni, amire mások nem találnak rá egykönnyen. Ha már a világon az elsők között van a boldog nemzetek tekintetében, érdemes tőlük akár ezt is eltanulni!

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más