16.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRAz ékszer megfelelő tisztításával sokáig megőrizheted annak csillogását

Az ékszer megfelelő tisztításával sokáig megőrizheted annak csillogását

Amikor megkapjuk, vagy megvásároljuk az ékszert, akkor annak csillogása vakító és fényes. A rendszeres használat következtében azonban szennyeződések kerülnek rá a bőrről, a levegőből, ezáltal pedig egy idő után megkophat a fénye, elszíneződhet, megkarcolódhat. Ahhoz, hogy az ékszereink sokáig ragyogjanak teljes pompájukban, elengedhetetlen a helyes tárolás, valamint a szakszerű és rendszeres tisztítás. Cikkünkben segítséget nyújtunk ennek kivitelezésére.

Az ékszerek tisztítása 

Soha ne fordulj házi szerekhez, ezek általában többet ártanak, mint használnak, helyette a Velekey Ékszervilág webáruházban is megtalálható Pandora ékszertisztító szett segítségével tisztítsd meg rendszeresen a Pandora ékszereidet. Sokan esküsznek a szódabikarbónára, a fogkrémre és egyéb savas, korróziót okozó vegyszerekre. Ezeket azonban semmiképpen nem szabad használni, mivel maradandó károsodást okoznak, ami már nem hozható helyre. A speciális ékszertisztító azonban kíméletesen távolítja el a szennyeződést, óvja, védi, ápolja a sérülékeny ezüstöt és aranyat.

Hogyan kell tárolni az ékszereinket?

Bármilyen ékszereink is vannak, azokra akkor is vigyázni kell, amikor nincsenek rajtunk. Ha pedig a gyönyörű és híres Pandora ékszereivel rendelkezünk, akkor mindig óvjuk őket, és tároljuk helyesen. Vannak, akik este, amikor leveszik az ékszereket, leteszik az éjjeliszekrényre, esetleg a csap szélére, vagy bedobják a fiókba. Ezzel a mozdulattal azonban nagy veszélynek teszik ki a gyűrűket, nyakláncokat, karkötőket, hiszen leeshetnek, beporolódnak, vagy egyszerűen becsúszhatnak egy résbe, aztán kereshetjük, amikor legközelebb fel szeretnénk venni őket.

Az ékszertartó doboz azonban megóvja ezeket a fényes kis csodákat, ezáltal pormentesen és karcmentesen tárolhatjuk, valamint azonnal meg fogjuk találni, amikor legközelebb szükségünk lesz rá.

Ékszertisztítás Pandora módra

Az ékszertisztító szett komplett tisztítást, ápolást és polírozást tesz lehetővé, ezzel minden ékszerünk tiszta és ragyogó marad. A tisztító folyadékba két percet kell töltenie az éknek, majd le kell öblíteni langyos vízzel. Száradás után a polírkendő segítségével kell kifényesíteni, melynek egyik oldala a szennyeződés eltávolításáért, másik oldala pedig a fényességért felel.

Vigyázz az ékszerekre!

Ahhoz, hogy a gyűrűid, nyakláncaid minél tovább szépek maradjanak, tarts be néhány szabályt. Vedd le őket akkor, ha uszodába mész, ha háztartási munkát végzel, vagy ha sportolsz. Éjszakára sem érdemes magadon hagyni, hiszen a forgolódás következtében karcolódhat. Ekkor tedd tárolódobozba vagy tárolótasakba, így megőrzöd a fényét és a tisztaságát.

Az ékszereidet rendszeresen tisztítsd meg, mivel a bőrödről különböző szennyeződések kerülnek rá, mint például a smink, a bőr természetes faggyúrétege, a bőrre kerülő porszemcsék, szennyeződések. Ezek rendszeres eltávolításával az ékszer sokáig tiszta, fényes és ragyogó marad, ezáltal pedig az értékét is megőrzi, és te is örömmel tekinthetsz rá.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más