19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRBeléptetésvezérlés a kényelem és biztonság jegyében

Beléptetésvezérlés a kényelem és biztonság jegyében

Sok olyan helyzet adódik az életben, amikor komfortos, ugyanakkor hatékony megoldásokat keresünk, például arra nézve, hogy bizonyos helyiségekbe kik és mikor léphetnek be szabadon. Ma már nem feltétlenül szükséges ehhez egy tekintélyes kulcscsomó!

Beléptető rendszerek, mint biztonságos és eredményes megoldások

A DEFLOC kínálatában elérhető Hikvision beléptetők megoldást kínálnak arra az elvárásra, hogy egy beléptető rendszer hatékonyan, biztonságosan, s valóban flottul működjön. Ezek az eszközök mindig kizárólag a jogosultsággal rendelkező személyek számára engednek szabad utat, miközben használatukat kiemelt komfort jellemzi.

Milyen előnyökkel járnak a beléptetésvezérlő rendszerek?

A Hikvision innovációinak alkalmazásával mindig kizárólag azok a személyek léphetnek be egy adott területre, akiknek szabad, s ezenfelül akár a belépési engedély időtartama is meghatározható. A rendszer alkalmazása elsősorban olyan helyzetekben előnyös, ahol több személy hozzáférése indokolt, s biztosak akarunk lenni abban is, hogy ez az engedély bármikor rugalmasan alakítható, mind az időtartamot, mind a jogosultságot tekintve. Ez például azt is jelenti, hogy egy elbocsátott alkalmazottól gyorsan és egyszerűen megvonhatjuk a hozzáféréseit.

Milyen konfigurációk képzelhetőek el, ha ilyen rendszert szeretnénk?

A választást értelemszerűen meghatározza az a költségkeret, amelyet erre az újításra el tudunk különíteni. Azonban a kiadások mellett érdemes figyelembe venni azt is, hogy az elvárásoknak, igényeknek is megfeleljen az adott szisztéma. Ahogy az a legtöbb befektetés, korszerűsítés esetén igaz, itt is érdemes távlatokban gondolkodni, hogy ne kelljen egy rövid bevezetési időt követően teljesen új és természetesen drágább megoldásra átállni, hiszen így duplán kellene megfizetni a fejlesztéssel együtt járó költségeket.

A kártyaleolvasó opciók mellett akár a legmodernebb ujjlenyomat-olvasó, sőt, arcfelismerő innovációk is rendelkezésre állnak. Abból a szempontból, hogy a kártyák elveszíthetők, érdemes megfontolni a drágább innovációk mellett történő elköteleződést, hiszen ezek később nem kell, hogy extra költségeket rójanak a tulajdonosokra és felhasználókra.

Egyénre, illetve cégre szabott megoldások

Mivel sokféle helyzet képzelhető el, amelyben a Hikvision beléptető rendszerei hasznosnak bizonyulhatnak, ezért nehéz lenne egyetlen olyan opciót kiemelni, amely mindenki számára ideális megoldást jelentene. Pontosan ezért van lehetőség arra, hogy többféle alternatíva álljon rendelkezésre. A kártyák, ujjlenyomatok, arcképek mellett például jelszavak, sőt, akár QR-kódok bevetésére is lehetőség adódik.

Külön pozitívum, hogy a beléptetés mellett a kilépés is korlátozható, illetve szabályozható. Ráadásul egyéb funkciók is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy a rendszer kihasználása a lehető legoptimálisabb legyen.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más