15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRFaszenes grillsütők, amik előhozzák a gyermekkori emlékeket

Faszenes grillsütők, amik előhozzák a gyermekkori emlékeket

A grillezés ugyan már nagyon régóta jelen van a magyar családok mindennapjaiban is, mégis, a legtöbbek számára még a gyermekkori emlékek között nem ez a fő kép jelenik meg, mikor a tűz fölött készült kirándulós ételek kerülnek szóba. 

A grillezés hagyománya

Ha a világ változik is, az biztos, ahogy a hétvégente és szabadnapokon felcsapó füstös illatok hamar előhozzák belőlünk a bennünk rejlő gyermeket, aki még emlékszik, milyen volt szalonnát sütni, a tűz körül állva, vagy éppen bográcsozni a folyó partján. 

Ha szeretnéd Te is egy finom grill étel mellett feleleveníteni a régi idők emlékeit, nem is kell már más, csak egy jó minőségű faszenes grill. De hol találhatsz olyat? Olvasd tovább a cikket, vagy nézz körül a Grillplaza.hu lenyűgöző faszenes grillsütő kínálatában, és találd meg a hozzád passzoló darabot!

Kamado típusú grillek

A kamadó típusú grillek jellemzően tojás alakúak, és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. Lehet rajtuk párolni, pirítani, sütni, de akár füstölni is. Számos kiegészítővel tudod még teljesebbé tenni az élményt, hogy soha ne válhasson unalmassá a húsok sütögetése, és mindig kipróbálhassatok valamilyen füstös újdonságot.

Ezek a modellek kimondottan helytakarékosnak bizonyulnak, így azok is bátran választhatják őket, akiknek csak igazán kis hely áll a rendelkezésére, vagy valamilyen könnyen magukkal vihető, mobilis verziót keresnek. 

A gyártás során felhasznált alapanyagok nagyon magas minőséget képviselnek, ennek köszönhető a kivételes hőtartó képesség, de alapvetően a jól átgondolt forma is nagyon sokat tesz ehhez a lenyűgöző tulajdonsághoz.

Különleges formák nyomában

Az Ofyr grilljei kimondottan különlegesnek számítanak még a faszenes grillek világában is. Már maga az anyaghasználat is meghökkentő, hiszen a jól bevált és megszokott inox és/vagy fekete színektől eltérően ezek a grillek corten acélból készülnek, ami a kültéren szinte azonnal elkezd patinásodni, erodálódni. 

És ha az még nem lenne elég, hogy vonzza a tekinteteket, akkor még érdemes megemlíteni a különleges formavilágukat is. Ezek a grillsütök ugyanis leginkább egy emelt tűzrakó helyre emlékeztetnek, amit a vendégeid ösztönösen körbe akarnak majd állni, ha Te is elhelyezel egyet a kertedben. 

Ezek a grillsütők nagyon könnyen a társaság központi elemévé válnak. Persze meg kell említeni a hordozható verziójukat is, ami akár az asztal közepén, a leveses tál helyen elfér, és akár egy látványvacsorát is el tudsz készíteni a segítségével. 

Ennek a kis eszköznek hála, a vendégeid szeme láttára tudod megsütni a vacsorájukat közvetlenül az asztalon, ráadásul nem kell senkinek találgatni, hogy milyen átsültségben szereti a húst, elegendő csupán időben jeleznie, majd levehetitek az ételt a rácsról.

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más