25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapPRA minőségi vodka csábító cseppjei

A minőségi vodka csábító cseppjei

A vodka a röviditalok közül talán az egyik leginkább ismert és a leggyakrabban fogyasztott nedű, amelyet azonban leginkább annak köszönhet, hogy igazán simulékony, így koktélként, koktélalapanyagként is fogyasztható.

A vodka is sokféle minőséget képviselhet

Pedig mára már a vodka igazán sokszínű ital, ami komoly változatosságot képes felmutatni. A Prémium Italnagykereskedés Online Grey Goose vodkájának például az ad egy egészen egyedi arculatot, hogy nem orosz, hanem francia minőség, amelyet természetesen a karakterében és ízvilágában is markánsan megfigyelhetünk.

Amennyiben a valóságos vodkarengetegben egy olyan különlegességre szeretnénk rábukkanni, amely még eredetében is elüt a többitől, akkor bizony a Grey Goose vodka nagyon jó választás. A páratlan ízvilága pedig csak még inkább meg fog erősíteni minket abban, hogy érdemes esélyt adni azoknak a nemzeteknek is, akiknél nem számít hagyományosnak egy adott ital, hiszen egészen új vonásokkal ruházhatják fel azt.

Győzelem a beskatulyázás ellen

Mindenhol, még az italok világában is bőségesen akadnak sztereotípiák, amelyek meghatározzák a döntéseinket. Noha ma már hajlamosak vagyunk időnként ezekkel egyenesen szembemenni, azért még mindig erős az a tendencia, hogy szeretünk ragaszkodni is a gyökerekhez. Amikor pedig a Grey Goose vodka hódító útjára indult, még a mostaninál is jóval keményebben meg kellett küzdenie az előítéletekkel, hiszen ez a kilencvenes években történt.

Ugyanis ha a vodka egyáltalán szóba kerül, mindenki azonnal az oroszokkal, a fagyos, kemény telekkel, s a marcona, fagyban is abszolút helytálló, keménykötésű férfiak képével köti össze ezt a remek nedűt. Kötve hisszük, hogy bárkiben is a francia kastélyok vagy az izgalmas Párizs képe merül fel a vodka hallatán. Pedig a Grey Goose vodka bizony francia!

Mit várhatunk egy francia vodkától?

Játszunk kicsit tovább a gondolattal, s próbáljuk elképzelni, ha valaki a francia vodka kombinációt dobja nekünk, s azt kéri, képzeljük el, milyen lenne egy ilyen ital, akkor mit is mondhatnánk: megbízható, karakteres, különleges, elegáns, prémium minőségű.

A kis képzeletbeli játékunk pedig egészen jó irányba vezetne minket, ugyanis pontosan ezek a jelzők fognak eszünkbe jutni akkor is, amikor kortyonként megízleljük a francia Grey Goose-t. 

A születését igazi gondos utánajárás előzte meg, miközben a különböző tradíciók és hagyományok megismerésével, a legjobb lehetőségek összeválogatásával, valódi gondoskodással és figyelemmel hoztak létre egy új márkát, amely így annak ellenére, hogy egészen fiatal, mégis valóban páratlan színvonalat nyújt azok számára, akik adnak neki egy esélyt.

Ma, amikor a beskatulyázás nemhogy nem divat, de egyenesen a társadalmi változásokkal szemben hat, abszolút jó ötlet elhagyni a biztos bázist az italok tekintetében is, s adni magunknak egy esélyt arra, hogy tágítsuk a látómezőnket, s persze fantasztikus kalandokban lehessen részünk, ami az ízek és zamatok világát illeti.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más