19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRKanapéágyak a multifunkcionalitás központjában

Kanapéágyak a multifunkcionalitás központjában

Van, amikor egy kanapéágy menti meg a kialakult helyzetet, az ad választ és megoldást egy adott szituációban. A kanapéágyak olyan fekvőalkalmatosságok, amelyek egyszerre töltik be egy nappaliban az ülőbútor szerepét, de az estéhez közeledvén átalakíthatók kényelmes fekhellyé.

Mikor döntsünk kanapéágy vásárlása mellett?

Függetlenül attól, hogy mekkora egy ingatlan, már a legkisebb alapterületű lakás esetén is a leghasznosabb bútordarab válhat egy kanapéágyból. Hogy sikerüljön a választás, javasoljuk a Bonus Shop kanapéágy kínálatát böngészni, ahol találhatunk színben és kivitelezésben is változatos darabokat.

Azokban az esetekben választunk kanapéágyat, amikor bizonyos időszakokban, napszakokban a bútor egyik funkciójára, azaz az ülésre, míg máskor a másik rendeltetésére, azaz alvásra használjuk. Mindegy, hogy hány négyzetméter a lakás, egy kanapéágy mindenhol jó szolgálatot fog tenni.

Állandó vagy időszakos alvásokra

Ha a lakásban még nincs külön hálószoba, akkor maga a nappali funkcionál alvóhelyiségként is, így mi sem praktikusabb, mint beszerezni egy kanapéágyat, ahol nappal csak üldögélünk, tesszük a dolgunkat, onnan nézünk filmet, olvasunk, beszélgetünk, barátokkal találkozunk, amikor pedig minden elcsendesedik, kihúzzuk, hogy biztosítsa éjszaka a nyugodt alvásunkat.

Akkor is jó vétel egy ilyen kanapéágy, ha van külön hálószoba a lakásban, ugyanis a kanapé a nappaliban továbbra is megőrizheti multifunkcionális szerepét vendégágyként. Számtalanszor előfordulhat, hogy a hozzánk vendégségbe érkező barátok inkább maradnának éjjelre és csak reggel indulnának hazafelé. Ekkor csak egy mozdulat az addig ülőhelyként funkcionáló kanapé átalakítása fekvőhellyé. Reggel pedig ismét összecsukható, ezáltal tágasabbá válik a tér és jobban el lehet megint férni.

Akár gyerekszobába is

Ahol kisgyerek van a családban, mindenki tudja, hogy az esti altatás egy sarkalatos pont a család életében. Vannak jobban és rosszabban alvó gyerekek, ami az évek múlásával változik és javul. Az elalvás segítése a szülők feladata, amely lehetséges esti mesével vagy énekléssel, simogatással vagy egyszerűen már az is segít, ha a szülő jelen van a gyerekszobában.

Ha a gyerkőc kiságya nem teszi lehetővé az odabújást, akkor egy kanapéágy az esti altatásnál máris hasznos lehet. Ha anyuka vagy apuka csak leül rá, vagy akár el is nyújtózik, a plusz bútor kényelmes fekhelyet biztosít számára. Később aztán, ahogy cseperedik a gyermek, és barátai lesznek neki is, őket is el tudja hívni, és akkor már a nyitott kanapéágy funkcionál megoldásként a fekhelyek számát illetően.

Kaphatók kifejezetten gyerekeket megcélzó, mintás kanapéágyak, amelyekbe a kicsik azonnal bele fognak szeretni és szívesen töltik ott napközben is az időt. A kanapéágyak már szinte mind ágyneműtartósak, amely nem csak azért hasznos, mert a takarókat, ágyneműt, ruhákat tehetünk el bennük, hanem például a gyerekszobában a kicsik plüsseit, könyveit, kirakóit vagy csak egyszerűen a kincseit is tárolhatjuk ott.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más