12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapMinden másTízezer liter nyersolajat loptak egy baranyai fúrópontról, hogy fűtsenek vele

Tízezer liter nyersolajat loptak egy baranyai fúrópontról, hogy fűtsenek vele

Baranya – Egy közúti ellenőrzés buktatta le a tolvajokat.

Még november 8-án ellenőrizték egy geszti férfi autóját és a hozzá kapcsolt utánfutót a rendőrök. A járműszerelvény átvizsgálásakor 2200 liter nyersolajat találtak, amelyről a férfi úgy nyilatkozott, hogy azt két társával a munkahelyéről tulajdonította el.

A rendőrök megállapították, hogy a 41 éves sofőr két munkatársával a november 8-át megelőző időszakban több alkalommal összesen körülbelül tízezer liter nyersolajat lopott egy baranyai fúrópontról. Egyikőjük csak az eltulajdonításban segédkezett, a másik kettő viszont hazavitte az olajat, hogy azt később fűtésre használják. A 41 éves geszti férfi még testvérének is adott a nyersolajból, aki azt szintén az otthonába vitte.

fotó: police.hu

A rendőrök a három férfi lakóhelyén megtartott kutatás során az eltulajdonított nyersolajat csaknem hiánytalanul megtalálták, majd lefoglalták.

A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését valamennyien elismerték. Tettükkel két és fél millió forint kárt okoztak, ellenük lopás bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

/forrás, címlapkép: police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más