-2.3 C
Komló
2023. december 05.
KezdőlapMinden másSzínháború Fidesz módra

Színháború Fidesz módra

Az MKKP Rákosmente nemrég lefestett egy kopott köztéri padot kékre. Amit aztán valaki azonnal átfestett pirosra. Majd ezek után lecserélték a mellette álló narancssárga kukát kékre. Őrület.

A padátfestés híre bejárta az országot, végül az RTL Klub derítette ki, mi történt. Riportjukból kiderül, a frissen festett padot egy helyi fideszes önkormányzati képviselő festette át kékről pirosra, sőt, ő maga vette hozzá a festéket is. Az érintett képviselő, Hatvani Zoltán a csatornának elmondta, hazafelé tartott, amikor meglátta, hogy a korábban – kopott, ámde – piros pad „megkékült, megzöldült”. Akkor még nem tudta, hogy „politikai célzattal csinálta egy párt”. Állítása szerint a padok minden évben le vannak festve, és a rákoskertiek megszokták, hogy ezek a padok pirosak. Mivel ez a pad el lett csúfítva, visszaállították eredeti állapotára.

A fideszes képviselő aztán a pad mellett álló megfakult narancssárga kukát is lecserélte. Nem fogják elhinni, milyen színűre. KÉKRE.

Az MKKP Rákosmente ezek után Facebook oldalán jelezte, nemsokára narancssárgára fogják festeni az eddigi 30 év kukáinak színétől lényegesen eltérő új kukát, amivel el lett csúfítva a környék, hiszen ők, rákoskertiek, nincsenek hozzászokva az ilyen mérvű változásokhoz. A politikai célzatú, figyelemfelkeltő akciót méltányolják a párttól, de nem szeretnék, ha ilyen színű kukák tetszelegnének a környéken – közölték.

Taktika 

Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, Hatvani Zoltánnál vannak azért taktikusabb politikusok is. Polics József, Komló polgármestere például egy kommenttel előzte be az országos médiát, amelyben – némi epés felhanggal, de – közölte, köszöni a Kétfarkúak padkészítését/festését. Így az akció megmaradt annak, ami: városszépítő tevékenységnek, és közben a fideszes polgármester sem tette magát nevetségessé, sőt, még talán plusz népszerűséget is szerzett. Így kell ezt csinálni.

Címlapfotó: MKKP Rákosmente

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más