15.7 C
Komló
2024. február 26.
KezdőlapHírekJó helyre kerültek az adományok

Jó helyre kerültek az adományok

Nyár elején az interneten olvastunk egy felhívást – amely több városban már működik – és arról szólt, hogy a már nem használt tanszereket tovább lehet adni a rászoruló családoknak.

Komlón is sok olyan iskolás gyerek van, akiknek a szülei nehezen tudják megvenni a szükséges tanszereket és az iskolakezdés komoly gondot okoz.

Ezért arra gondoltunk, hogy a Napi Komló/7300.hu szerkesztősége gyűjtés szervez a rászoruló családok részére.

Óriási öröm volt számunkra, hogy sorra jöttek a jelentkezők, és elmondható, hogy az első ilyen gyűjtésünk nagyszerűen sikerült. Az adományok között szerepeltek iskolatáskák, tolltartók, sok füzet, toll, vonalzó … és sok hasznos iskolaszer, ami szükséges.

Az adományt olyan helyre szerettük volna juttatni, ahol biztos, hogy hátrányos helyzetű gyerekekhez kerül, és ezzel segíteni tudunk a családoknak. Felvettük a kapcsolatot a Belső Tűz Egyesület vezetőjével Tomics Annamáriával, aki segítségünkre volt abban, hogy jó helyre kerüljenek a tanszerek.

Ezen kívül egy olvasónk jelezte, hogy ismer egy családot, ahol szintén nagy segítség lenne egy kisebb tanszercsomag. Az ő segítségével eljuttatunk hozzájuk néhány nélkülözhetetlen iskolaszert.

Tudjuk, hogy még több gyerekhez juthatott volna tanszer, de az adomány tartalma véges. Reméljük jövőre ismét, és még több tanszerrel támogathatjuk a családokat és örömöt szerezhetünk a gyerekeknek.

Segítő közreműködésüket köszönjük!

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más