9.7 C
Komló
2023. március 25.
KezdőlapKistérségi hírekTalálkozóra hívják az egykori hosszúhetényieket

Találkozóra hívják az egykori hosszúhetényieket

Hosszúhetény – Több éves kihagyás után szervezi meg újra az egykor a településen élők találkozóját a Hosszúhetényből Elszármazottak Baráti Köre. Az egykori hetényieket augusztus 13-án várják vissza a szervezők.

Negyed évszázados hagyományai vannak Hosszúhetényben, hogy a község időről-időre vendégül látja egykori lakóit. Az elszármazottak találkozóját először 1995-ben szervezte meg az őket tömörítő baráti kör, a siker hatására pedig rendszeres időközönként azóta is összegyűlnek – írja közleményében a Nemes János Művelődési Központ.

Az elmúlt években a járvány miatt nem tudták megtartani a találkozót, idén azonban minden akadály elhárult. A szervezők augusztus 13-ára, a mecseki üveges hétvége napjára időzítették a rendezvényt. A vendégek így Hosszúhetény legújabb fejlesztéseinek megismerése, a baráti beszélgetések és a közös ebéd mellett a falu egyik jelképének számító rendezvényen is részt vehetnek – írták.

Azok az egykori hetényiek, akik szeretnének találkozni a régi ismerősökkel, szomszédokkal, július 31-ig jelentkezhetnek a muvhaz@hosszuheteny.hu címen vagy a 30/447-4237 telefonszámon. Mivel közvetlenül nem tudnak mindenkit elérni, ezért a szervezők azt kérik mindenkitől, hogy érintett ismerőseik számára juttassák el  a találkozóval kapcsolatos információkat – zárul a közlemény.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más