17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapKistérségi hírekElektromos bicikli és cigaretta is okozott tüzet hétfőn a megyében

Elektromos bicikli és cigaretta is okozott tüzet hétfőn a megyében

Baranya – Lánycsók területén egy átfúrt gázcső, Sellyén lángoló elektromos bicikli, Szemelyen pedig egy meghibásodott elektromos cigaretta adott munkát a megye tűzoltóinak.

Tegnap délelőtt Lánycsók külterületén, az 57-es út mellett munkálatok közben belefúrtak egy gázvezetékbe. A mohácsi tűzoltók biztosították a helyszínt, majd megkezdték a méréseket. A mérőeszközök csak a vezetéknél mutattak gázkoncentrációt. A szolgáltató leválasztotta a települést a gázhálózatról, ezért Lánycsókon két-három órán át nem volt szolgáltatás. Személyi sérülés nem történt.

Sellyén késő délután egy elektromos kerékpár akkumulátora gyulladt meg. A lángok a tárolóban lévő egy másik elektromos biciklire is átterjedtek. A helyi tűzoltók eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Szemelyen egy hálózatra csatlakoztatott elektromos cigaretta okozott tüzet az esti órákban. A szobában lévő ágy teljes terjedelmében égett, melyet az ott lakó férfi a pécsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltott, így a lángok nem terjedtek át másra. A szoba teljesen bekormozódott. Az oltást végző férfi jelentős mennyiségű füstöt lélegzett be, őt a mentők kórházba szállították.

/címlapkép, forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más