8.7 C
Komló
2024. április 21.
spot_img
KezdőlapHírekTalált egy jelöltet az ellenzék

Talált egy jelöltet az ellenzék

Komló – Már a hivatalos bejelentés előtt bejelentették, ki az ellenzéki jelölt. 

Nagyjából két hónapja írtunk először arról, hogy a Fidesz vélhetően ismét Polics Józsefet indítja a polgármesteri székért Komlón, azonban az ellenzéki jelölt(ek)ről még semmit sem tudni. Azóta többször is érdeklődtünk a pártoknál, van-e valami fejlemény, de mindig türelemre intettek minket vagy nem is reagáltak a megkeresésünkre. Bár egy név már hetek óta keringett a városban, szerettünk volna korrektek lenni, és csak a hivatalos bejelentés után írni róla.

Végül azonban tegnap kiküldtek egy sajtómeghívót a helyi és környéki médiumoknak (nekünk nem, illetve csak utólag), amelyben rögtön le is lőtték a keddre ígért poént: az ellenzék közös jelöltje a Komlóért Expo szervezőjeként is ismert Ferenczy Tamás lesz.  A programját valószínűleg a keddi sajtótájékoztatón mutatja majd be.

Elvileg tehát egy ellenfele lesz csak a jelenlegi polgármesternek, de őszig persze még mások is kedvet kaphatnak a megmérettetéshez. Akárhogy is alakul, senkinek sem lesz könnyű dolga, hiszen a városban az elmúlt években számtalan beruházás történt uniós forrásból, amit a lakosság Polics József és a Fidesz érdemeiként, sikereiként ismer el.

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más