19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekPárhuzamos valóságok - avagy bejgli két nézőpontból

Párhuzamos valóságok – avagy bejgli két nézőpontból

Pécs – Amikor már azt hinnénk, történt valami felemelő, valami igazán jó a világban, kiderül, hogy egy ordas nagy kamu.

Ma a pécsi Élménytár Tanoda ételt osztott a rászorulóknak. Az eseményen megjelent a Fidelitas néhány tagja is, Fidelitas feliratos zacskóba csomagolt bejglivel.

Az Emberség Erejével Alapítvány a következőként számolt be az akcióról: „Győzött a szeretet nyelve! A kormánypárt helyi szervezetének aktivistái nagyon cukik voltak, s szembeszállva anyapártjuk gyűlöletpolitikájával, ajándék bejglivel érkeztek az Élmény Tár Tanoda gyárvárosi ételosztására. A politikai jelképekért ugyan kár, hiszen a rendezvény teljes mértékben politikamentes, de ez sem von le a bátorságuk és kiállásuk értékéből! Öröm látni, hogy helyi szinten működik az emberek közötti szolidaritás.”

Szavaikat tanácstalanság fogadta, majd öröm, hit a felcsillanó reménysugárban. Hogy megy ez nekünk együtt is, hogy képesek vagyunk összefogni pártállástól, ideológiától függetlenül. Mert végső soron mind egyformák: emberek vagyunk.

Aztán eltelt pár óra, és megjelent egy cikk, amelyből kiderült a Fidelitas valódi szándéka.
„…ezzel a bejgliosztással az emberek figyelmét is szeretnék arra felhívni, hogy itt Soros György migránspárti szervezete egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat. – Mi biztatjuk őket arra, hogy fogadják el az ételt, de át kell gondolni mindenkinek, hogyha elfogadják ezt az ebédet, ezt a gulyást, akkor mi lesz majd a következő kérés ettől a szervezettől, Soros György szervezetétől. Ki tudja, hogy a következő kérés nem az lesz-e, hogy fogadjanak be migránsokat vagy szavazzák meg azt, hogy Magyarországon betelepíthessék korlát nélkül a bevándorlókat – tette hozzá Beke Zoltán.” (forrás: Pécsma)

Azt mondják, a párhuzamosok a végtelenben találkoznak. Meglehet. De az biztos, hogy egy centivel sem előbb…

(A fotó illusztráció, forrás: life.hu)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más