28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapHírekOktóber végén bezárják a színházat, este 10-től nem lehet közvilágítás

Október végén bezárják a színházat, este 10-től nem lehet közvilágítás

Komló – Polics József polgármester a tegnapi önkormányzati ülés után közzétett videójában beszélt erről.

Október 23-ig működik a Komlói Színház és Hangversenyterem, utána bizonytalan ideig bezárják – jelentette be közösségi oldalán a polgármester. A programok nagy részét lemondták, egyes rendezvényeknek pedig a Közösségek Háza fog otthont adni. Utóbbi működése biztosított az idei évre, ahogy a városi uszodáé is.

A közvilágítást is korlátozni fogják, hogy hogyan arról még nem született döntés

Biztosan korlátozzák majd a városi közvilágítást, ezt is említette beszédében Polics József, de ennek mikéntjéről még nem született döntés, mert “egyes helyek megvilágítására még mindig nincsen meg a műszaki megoldás”.

A jelenleg elérhető legegyszerűbb lehetőség a város közvilágításának lekapcsolása este 10 és hajnali 4 óra között, de ahogy a tegnapi önkormányzati ülésen elhangzott más megoldásokat is vizsgálnak. Szeretnék, hogy a zebráknál folyamatos legyen a közvilágítás, és annak a lehetőségét is nézik, hogy megoldható e csak a lámpák egy részének lekapcsolása.

Polics József ezek mellett videójában a korábbi felhívására a városlakóktól és intézményvezetőktől beérkezett spórolási, és bevétel növelési ötleteket is megköszönte.

/címlapkép: Színház- és Hangversenyterem, Komló/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más