-0.3 C
Komló
2023. december 09.
KezdőlapHírekNyitvatartás, menetrend, óraátállítás, jön a hosszú hétvége

Nyitvatartás, menetrend, óraátállítás, jön a hosszú hétvége

Komló – Jön a halottak napi hosszú hétvége, változik az üzletek nyitvatartása, a menetrendek, vasárnap pedig még az órákat is át kell állítanunk. Mutatjuk, mi várható.

Pénteken kezdődik a négynapos hosszúhétvége, mivel most keddre (november 1.) esik mindenszentek, – ami munkaszüneti nap, ezért a hétfő (október 31.) pihenőnap lesz, melyet október 15-én kellett ledolgozni. Ahogy az ilyenkor lenni szokott a Volán sűríti a temetőbe induló járatainak számát, a boltok nagy része pedig bezár.

Ezek mellett azt sem árt észben tartani, hogy vasárnap – talán tényleg utoljára, át kell állítanunk az óráinkat ugyanis kezdődik a téli időszámítás. Ez azt jelenti, hogy hajnali 3 óráról 2 órára kell visszatekerni a mutatót.

Boltok

A nagyobb üzletek hétfőn a szokásos nyitvatartással várják vásárlóikat, kedden mindenszentek napján viszont zárva lesznek.

Posta

November 1-én, kedden zárva tartanak a postahivatalok. November 2. szerdától a normál munkarend szerint üzemelnek a posták.

Menetrend

Az alábbi közlekedési rend lesz érvényben október 27-étől november 3-áig a Volán járatain.

Több busz indul a temetőbe

A megnövekvő utasforgalom miatt bővítik a temetői járatok számát október 28. (péntek) és november 2. (szerda) között. A 9-es jelzésű buszok az 5-ös kocsiállásról indulnak, és az alábbi kibővített menetrend szerint közlekednek.

forrás: volanbusz.hu

Gyógyszertári ügyelet

Vasárnap (október 30.) a Kökönyösi Gyógyszertár (Petőfi tér 2.) lesz az ügyletes, reggel 8 és este 22 óra között. November 1-én kedden a szilvási patika (Alkotmány utca 42.) várja a betegeket, reggel 8 és este 22 óra közötti nyitvatartással.

Kegyeleti megemlékezést tartanak kedden

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más