19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekMegtapasztalhatták a szilvásiak, hogy milyen az, ha sötétek az utcák

Megtapasztalhatták a szilvásiak, hogy milyen az, ha sötétek az utcák

Komló – Szerda este több szilvási, kenderföldi és somági utcában nem kapcsolt fel a közvilágítás. A hiba egészen reggelig fennállt.

Dr. Pál Gabriella önkormányzati képviselő információi szerint egy szakaszhiba okozta a sötétséget, vagyis valószínüleg még nem a “belebegtetett” közvilágítás csökkentését tesztelik.

Alkotmány utca sötétségbe borulva csütörtök reggel. /fotó:7300/

Jurinovits Miklós önkormányzati képviselő tájékoztatása szerint 5 trafóállomás érintett a problémával. A képviselő posztjában azt is megjegyezte, hogy szerinte különös, hogy a szilvási Spar előtti gyalogos átkelőnél égve maradt egyetlen lámpa, ami információi szerint ugyanazon a rendszeren van mint a többi. Ezt a világító lámpát mi is láttuk reggel. A képviselő szerint a testület nem adott engedélyt tesztüzemre.

Kérdéseinkkel mi is megkerestük az E.ON-t, amint választ kapunk frissítjük cikkünket.


Frissítés 13:22

A szolgáltatótól egyelőre azt a választ kaptuk, hogy utánanéznek az esetnek, és amint tudnak válaszolnak kérdéseinkre.


Frissítés: 14: 16

Polics József polgármester videóüzenetben reagált a világítással kapcsolatos felvetésekre. A városvezető ebben határozottan cáfolta, hogy „tesztüzem” történt volna.

Polics József közleményében azt is megemlítette, hogy november 7-re rendkívüli testületi ülést hívott össze, hogy megtárgyalják a közvilágítás korlátozásával kapcsolatos kérdéseket. A városvezető az eddigi három alternatíva helyett már csak kettőről beszélt, de azt nem említette melyik opciót vetette el.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más