15.7 C
Komló
2024. február 26.
KezdőlapHírekMérgében szétverte a saját és sógornője autóját is a komlói férfi

Mérgében szétverte a saját és sógornője autóját is a komlói férfi

Komló – Befejezte a rendőrség a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a Vörösmarty utcában megrongálta saját és sógornője autóját.

 

Garázdaság és rongálás elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi férfi ellen. A férfi még tavaly decemberben veszett össze családjával, majd ezért mérgében lement a Vörösmarty utcában lévő garázsukhoz, ahol kitörte saját és felesége autójának bal első ablaküvegét.

forrás: police.hu

A férfinak ez nem volt elég. Elkezdett különféle tárgyakat kidobálni a garázsból az utcára, ám időközben megjelent a testvére, aki szóvá tette viselkedését. A testvérnek nem sikerült lecsillapítania a feldúlt férfit, legalábbis, ezután még egy kerékkel bedobta sógornője autójának szélvédőjét, majd, hogy még jobban nyomatékosítsa felháborodását, puszta ököllel betörte saját autója jobb hátsó ablakát. A dühöngésnek végül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a kihallgatásán beismerte tettét. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

/címlapkép, forrás: police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más