17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírekMégsem indul Gogen testvére képviselőként a választásokon

Mégsem indul Gogen testvére képviselőként a választásokon

Komló – A helyi önkormányzati és a nemzetiségi választásoktól is visszalép Orsós Sándor, megromlott egészségi állapotára hivatkozva.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fideszes Orsós Ferenc “Gogen” képviselő testvére, Orsós Sándor, független jelöltként indult Komlón az 5. számú választókerületben. Emellett a Magyarországi Cigányközösség Fóruma jelöltje volt a nemzetiségi választáson.

Mint megtudtuk, Orsós Sándor mindkét jelöltségéről visszalép, megromlott egészségi állapotára hivatkozva. Testvére, Orsós Ferenc “Gogen”, közösségi média oldalán azzal kommentálta a hírt, hogy “úgy döntöttek, Komló egységes marad”.

Az ellenzéki jelöltnek kedvezhetett volna Orsós Sándor indulása

Az öt évvel ezelőtti választásokon az 5. számú kenderföldi választókörzetben zajlott a legnagyobb csata a jelöltek között. A területen választási csalás miatt még a szavazást is meg kellett ismételni, melyet végül a Komló Összeköt Egyesület jelöltje, Hidegkuti Szabolcs nyert, a fideszes Orsós Ferenc “Gogen” ellen.

A területen idén is kiélezett küzdelem várható, melyben a fideszes képviselő testvérének indulása valószínüleg KÖT jelöltjének kedvezhetett volna.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más