15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapHírekKérni kell a fűtés bekapcsolását

Kérni kell a fűtés bekapcsolását

Komló – Szeptember 15-én kezdetét vette a fűtési időszak. Akik szeretnék, hogy felmelegedjen radiátoruk, azoknak a közös képviselők felé kell jelezniük fűtési igényüket.

Szeptember közepével országosan elkezdődött a fűtési időszak, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatóknak ettől a naptól kezdve kell biztosítaniuk a távfűtést. Ez nem egyenlő a fűtés automatikus bekapcsolásával.

Pécsett szerdától elindul a fűtésszolgáltatás azokban a társasházakban melyekben nem rendelkeztek másként. Nálunk ez máshogy működik, Komlón a társasházak közös képviselői felé kell jelezni a fűtési igényt. Ez után ők teszik meg bejelentést a fűtőerőmű felé. Vagyis ha szeretnénk a fűtésszolgáltatás elindítását mindenképpen jeleznünk kell a közös képviselőnek.

A bejelentést követően az erőmű munkatársai igyekeznek minél hamarabb bekapcsolni a fűtést, de előfordulhatnak kisebb csúszások mivel ebben az időszakban egyszerre sokan kérik a radiátorok bekapcsolását.

A fogyasztóktól azt kérik a radiátorok szelepeit a fűtés bekapcsolásáig teljesen nyissák ki, ezzel nagyban segíthetik a rendszer zavartalan újraindítását.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más