23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapHírekEltűnt egy fiatal lány a Fishing On Orfű fesztiválról

Eltűnt egy fiatal lány a Fishing On Orfű fesztiválról

Orfű – A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 21 éves Salamon Anita felkutatásában.

Eltűnt egy fiatal lány a tegnap kezdődött Fishing On Orfű fesztiválról. Az egyik közösségi média oldalon barátai azt írták, hogy hajnali fél három körül látták utoljára, se telefon, se pénz, sem az iratai nem voltak nála. A rendőrség közleménye:

A 21 éves lány június 27-én Orfűről, a Panoráma Capmingből telefon és iratok nélkül ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja hosszú, vörös.

Utolsó ismert ruházata: kapucnis, rózsaszín, bő pulóver, középen fekete-fehér My Melody felirattal, fehér, bő, hosszú szoknya, kerek szemüveg, lábbelit nem viselt. 

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon! 


Frissítés:

Megtalálták a hajnalban Orfűről eltűnt 21 éves lányt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2024. június 27-én reggel arról, hogy egy 21 éves lány eltűnt egy orfűi fesztiválról. A bejelentő elmondta, hogy a lány telefon és iratok nélkül hajnalban ismeretlen helyre távozott.
A rendőrök a bejelentést követően azonnal jelentős létszámmal, gyalogosan, autóval, drónnal, valamint kutyával is a lány keresésére indultak.

A mindenre kiterjedő kutatásnak, valamint a széleskörű információgyűjtésnek köszönhetően a lányt 18 óra 30 perckor Orfűn, a Sport utcában megtalálták.

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más