2022. szeptember 27.
KezdőlapHírekEgy plüss a gyerekeknek, egy szavazat a legjobb játékosnak

Egy plüss a gyerekeknek, egy szavazat a legjobb játékosnak

Komló – Évek óta hagyomány, hogy az év utolsó bajnoki kézilabda mérkőzésén a szurkolók plüssökkel és/vagy mesekönyvekkel érkeznek, valamint megválasztják az év legjobb játékosát.  A  könyveket a kijelölt helyen adhatják le, a plüssöket a mérkőzés előtt plüsszáporként dobhatják be a pályára. Az összegyűlt játékokat olyan rászoruló gyerekek kapják, akiknek lehet, ez lesz az egyetlen ajándék a karácsonyfa alatt. 

A plüssdobálás mellett a már említett “év legjobb játékosa választás” is fontos szerepet kap a mérkőzésen. A szurkolók megválasztják az idei év legjobb játékosát, amelyhez csak annyit kell tenni, hogy a szavazólapra ráírják a játékos nevét, és az erre a célra kijelölt urnába elhelyezik a szelvényt. Szavazólapot Horvát Ilától lehet kérni, aki a jegyvásárlás környékén várja a lelkes szavazókat.

A mérkőzés november 30-án szombaton 18:00 órakor kezdődik a Sportközpontban, ahol a Komló a tabella jelenleg 10. helyén álló Dabas csapatát fogadja, és a szurkolókkal együtt bíznak abban, itthon tudják tartani a két pontot.

(fotó: Péter Szabó Zoltán)

 

 

 

 

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más