8.7 C
Komló
2024. április 21.
spot_img
KezdőlapHírekBedrogozva Istennek képzelte magát, őrjöngött és gyilkossággal fenyegetőzött

Bedrogozva Istennek képzelte magát, őrjöngött és gyilkossággal fenyegetőzött

Komló – Holnap kezdi meg a tárgyalást a Komlói járásbíróság annak a férfinek az ügyében, aki még tavaly nyáron kábítószer hatása alatt követett el több bűncselekményt.

A vádirat szerint a férfi bedrogozva hiányos öltözetben, kezében egy 12 cm pengehosszúságú késsel – magát emelt hangon, többször is Istennek nevezve kukákat rugdosott. Az egyik társasház előtt meglátott egy három férfiből álló társaságot, akik közül egyiküket felismerte majd rákiáltott, hogy megöli.  Ezután a zavart férfi odament hozzájuk majd többször is feléjük szúrt miközben már mindhármukat megöléssel fenyegette. A vádlott által felismert férfi védekezésből többször a késes férfi felé rúgott , de nem sikerült lefegyvereznie a támadót.

A dulakodás közben a vádlott édesanyja is a helyszínre érkezett, de neki sem sikerült lecsitítania a fiát aki közben egy közelben parkoló autó motorháztetejére ült majd megkarcolta azt a nála lévő pengével. A vádlott anyja megpróbálta kivenni a kést a fia kezéből, ami  ekkor eltörött, és a markolata a vádlottnál a pengéje pedig az anyjánál maradt.

A vádlottat ez után az ott lévő három férfinak sikerült a földre tepernie, egyikük pedig értesítette a rendőrséget. A férfi a kiérkező járőrök felé is hadonászott a nála maradt kés nyelével. A rendőrök csak testi kényszer alkalmazásával tudták megbilincselni a férfit, akit ezután ön- és közveszélyessége miatt pszichiátriai klinikára szállították.

A megvadult férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság más bűncselekmények miatt indult eljárás.

/forrás: pecsitorvenyszek.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más