19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekBázis Kupa: Idén már két napos a fociünnep

Bázis Kupa: Idén már két napos a fociünnep

Komló – Idén harmadik alkalommal rendezik meg szokásosan év végén a város legnagyobb amatőr futballünnepét, a BÁZIS Kupát.

A december 28-án kezdődő rendezvény idén megújul, még nagyobbnak, még izgalmasabbnak ígérkezik.

Fontos változás, hogy az idei évben két napon keresztül rúgják majd a bőrt a sportcsarnokban, plusz a torna lezárásaként egy banketten ereszthetik ki a fáradt gőzt az érdeklődők

Változott a torna neve és arculata.

Az eddig használt Bázis Söröző Teremlabdarúgó Torna megnevezést elhagyták, mostantól az egyszerűbb BÁZIS Kupa néven fut tovább a rendezvény. Az új névhez új logó és arculat is párosult, később pedig promóciós termékekkel is megjelennének.

Több csapat.

Az első évben a tervezett 12 csapat helyett 16 lépett a pályára, a második évben 16 helyett 20, decemberben pedig a folyamatosan növő érdeklődés miatt ezen is emelniük kellett, így 24 nevezést fogadtak el végül. Többek között ez is indokolja, azt hogy az idei évben két napon keresztül küzdenek majd egymással a játékosok a Komlói Sportközpontban.

Nagyobb díjak, ajándéksorsolás.

A bevonzott szponzoroknak köszönhetően a torna díjainak értéke tovább nő, idén az ígéretek szerint nagyobbak, szebbek lesznek.
Ebben az évben is lesz lehetőség tombola vásárlására, melynek részleteiről a helyszínen illetve a későbbiekben a torna Facebook oldalán érkeznek információk.

A tornát lezáró bankettet a Club Play-ben tartják, melyre jegyeket a helyszínen korlátozott számban lehet majd vásárolni, úgyhogy mindenki időben csapjon le rájuk.

Nagyon örülünk, hogy városunkban törekvések mutatkoznak a sportélet és az azt szeretők igényeinek, kényelmének kiszolgálása felé. A sportcsarnok fejlesztése, állapotának és minőségének javulása a mi érdekeinket is szolgálja. Reméljük, az elmúlt két év hangulatát minimum újra el tudjuk érni, a szervezés színvonala érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk, várunk minden sportszeretőt, a labdarúgást kedvelőt, kicsit, nagyot, fiút, lányt és egyébként is mindenkit, aki a két ünnep között kellemesen szeretné elütni idejét sok-sok ismerős között! – nyilatkozta lapunknak Kalmár Gergő, a kupa egyik főszervezője.

A 7300.hu a kezdetek óta médiatámogatója a rendezvénynek, így idén is mint minden évben mi is ott leszünk a kupán. Ha nem szeretnétek lemaradni a friss infókról kövessétek oldalainkat!

III Bázis Kupa

Időpont: 2018.12.28. – 2018.12.29.

Helyszín: Komló Városi Sportközpont 7300 Komló, Eszperantó tér 1.

A Facebook eseményhez pedig ide kattintva tudtok csatlakozni.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más