15.7 C
Komló
2024. április 15.
spot_img
KezdőlapPRWebshop készítés egy veterán ügynökséggel

Webshop készítés egy veterán ügynökséggel

A B2C vállalkozást tervezők körében az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy milyen webshop motor mellett döntsenek, illetve hogy saját maguk készítsék el vagy igénybe vegyenek szakértői segítséget egy full-stack marketing ügynökség képében?

Mikor érdemes profi szakértőket választani?

A 7Blog Shopify webshop készítés szolgáltatása javasolt mindazoknak, akik számára kulcsfontosságú a gyors növekedés, nemzetközi terjeszkedésben gondolkodnak, rendkívül szoros versenyben kell helytállniuk, valamint nagyon összetett technológiai háttérrel tevékenykednek.

Joggal merülhet fel a kérdés annak kapcsán is, hogy miért éppen a Shopify? Népszerűsége nem véletlen, hiszen az egyik legfejlettebb e-kereskedelmi technológiának tekinthető, persze a benne rejlő számtalan lehetőség akkor használható ki, ha valóban hozzáértők támogatásával történik a webshop elkészítése.

Egy teljes digitális palettát kínáló online marketing ügynökség nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, ami elengedhetetlen a külföldi piacra lépést tervezőknek. Egyesek persze úgy vélik, hogy pillanatok alatt felhúzható az online áruház, hiszen nagyon egyszerűen kezelhető. 

Igen ám, de nem mindegy, hogy milyen szemlélettel, stratégiával történik ennek kivitelezése. Már a kezdetekkor fontos az online marketing fókusz, hiszen utólag egy rosszul megtervezettet átalakítani sokkal nehezebb, mint a nulláról felépíteni megfelelően, a célokat is szem előtt tartva.

Miben rejlik a Shopify népszerűsége?

Egy webshop esetében létfontosságú, hogy beépíthetők legyenek akciók, kuponok, speciális kedvezmények, ugyanakkor nagy segítség, ha automatikusan frissülnek a vásárlói profilok. Természetesen kezelni kell a visszárukat is, a Shopify rendszere pedig minderre lehetőséget biztosít, sőt, még a dropshipping kezelése is megoldható.

Nem mehetünk el szó nélkül a beépített marketing funkciók mellett sem, óriási előny a gyors, SEO-optimalizált felület, az automatizációs opciók. S amiért oly sokan választják, hogy végtelenül egyszerű eligazodni a dashboardon, emellé részletes riportokat is kapunk. 

Napjainkban kiemelten fontos az SSL-tanúsítvány megléte is, enélkül aligha lehetne a megbízható egy webshop. Mellette szól a 0-24-es support is, ha esetleg támogatásra lenne szükségünk. A bőséges videós oktatóanyagról nem is beszélve.

Felkészülten induljunk versenybe!

Az e-kereskedelemben nagyon szoros a verseny, a vevőkért vívott harcokból fontos, hogy győztesen kerüljünk ki, ehhez viszont minden eszközre szükség lesz. S mi lehetne jobb fegyver, mint egy ütős, online marketing szemlélettel megtervezett webshop, melyet full-stack ügynökséggel együttműködve hoztunk létre? 

Érdemes profikra bízni a Shopify webshop készítést, hiszen ez jelenti a kiváló alapot a vállalkozás számára.

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más