28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapPRVégrendelkezz egyszerűen, akár az otthonod kényelméből!

Végrendelkezz egyszerűen, akár az otthonod kényelméből!

A végrendelet egy olyan dokumentum, amely rendkívül hasznos, ha szabályozni szeretnénk azt, hogy mi történjen a javainkkal a halálunk után. Ugyan senki sem szívesen foglalkozik a saját mulandóságával, illetve az ahhoz kapcsolódó kérdésekkel, de ha mi nem szabályozzuk ügyeinket, akkor az aktuális törvények szerint valósul az öröklés.

Akármikor megtehetjük!

Ma már az sem lehet kifogás, hogy nincs a közelünkben ügyvéd, ha nem tudunk vagyonokat áldozni erre vagy utazgatni a dokumentum létrehozásáért. Az eKRS online jogi ügyintéző rendszernek köszönhetően a magánszemélyi végrendelkezés bárhonnan megvalósulhat, amennyiben rendelkezünk internetkapcsolattal és egy laptoppal vagy számítógéppel. 

Többé nem kell úgy éreznünk vagy gondolnunk, hogy túl késő gondoskodni ügyeinkről, illetve arról, hogy az örököseink közül ki és milyen mértékben részesüljön majd ingó és ingatlan vagyontárgyainkból. 

Nem akadály, ha betegségünk vagy például mozgáskorlátozottságunk megakadályoz abban, hogy személyesen konzultájunk az ügyvédünkkel. Az sem probléma, ha például kórházból szeretnénk rendezni a dolgainkat, s az elképzeléseinknek valódi érvényt akarunk szerezni. Az eKRS révén mindez egyszerűen megvalósítható.

Mit nyújt az eKRS elektronikus ügyintéző rendszer?

Az eKRS egy online, a jogi jellegű ügyleteink intézésére szolgáló platform, ahol sztenderdizált, egyéni tanácsadást nem igénylő jogi ügyeket lehet intézni. A választott ügy típusától függően könnyedén és villámgyorsan megvalósulhat a dokumentumok letöltése vagy az okirat elkészítése. A teljes jogi folyamat lebonyolítása elektronikus úton történik, anélkül, hogy meg kellene jelenni az ügyvédnél. 

Az ügyintézés folyamata teljesen automatizált. Az ügyvédi ellenjegyzés az arra köteles jogi ügyeknél Skype-on keresztül – vagy az ügyfél igénye, döntése szerint akár személyes találkozó formájában – valósul meg. Fontos információ, hogy az eKRS-en keresztül létrehozott dokumentumok a későbbiek során is elérhetőek a regisztrált fiókon keresztül, valamint az is kifejezett előny, hogy a már felvitt adatokat automatikusan használhatjuk az újabb ügyeink rendezésénél is.

Ugyanis az eKRS online felületén keresztül számos jogi ügy elintézésére nyílik módunk a magánszemélyi rendelkezések mellett, illetve azokon felül. Ilyenek többek között az ingatlanokkal vagy kölcsönökkel kapcsolatos ügyek, valamint olyan ügymenetek, amelyek a kis- és középvállalkozások életét és működését tudják hatékonyan segíteni.

Mit lehet tudni a szakmai háttérről?

Az eKRS rendszerében megszülető dokumentumok minden szempontból megfelelnek az aktuális és rájuk vonatkozó jogszabályi és törvényi kereteknek. Szükség esetén az itt megszülető okiratok, illetve szerződések maximális mértékben megállják a helyüket akár a bíróság előtt is. A mindenhez szükséges szakmai hátteret a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja számunkra.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más