28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapPRVálassz egy életre szóló fahatású kerítést!

Válassz egy életre szóló fahatású kerítést!

A fakerítések szépsége, természetessége sokakat elvarázsol, ezért választják ingatlanuk körbekerítésére, azonban nem számolnak annak magas karbantartási igényével.

Egy frissen elkészült fakerítés gyönyörű, de rendszeres gondoskodás hiányában néhány éven belül lehangoló látványt nyújthat, és az élettartama is jelentősen csökken. Kevesen vannak ma már azok, akik hajlandóak és tudnak is időt és pénzt szánni a fenntartására, ezért számukra célszerűbb lehet korszerű, gondozásmentes alternatívát választani.

Az alumínium fa hatású kerítés az eredetire megszólalásig hasonlító famintázattal készül, valamennyi igénynek tökéletesen megfelel, és leveszi a gondot a válladról, ugyanis élettartama alatt nem igényel újrafestést, csiszolást, javítást. Ismerd meg a Kerítés Profil prémiumminőségű alumíniumkerítését!

Multifunkciós kerítések

A kerítések nem csupán a magántulajdon védelmét szolgálják, vagyis kizárják az idegeneket az ingatlanról, hanem az épület megjelenése, hangulata szempontjából is fontos elemei a környezetnek. Kialakításuknál néhány építési szabályt figyelembe kell venni, ugyanakkor teljes mértékig személyre szabhatók, érdemes azonban az épület és a miliő figyelembevételével megépíteni őket.

A kerítésépítés gyakran egy új családi ház befejező lépése, így a költségvetés kimerülése okán nem ritkán kompromisszumos megoldást jelent. Jelentőségét csak néhány év múltán értik meg a tulajdonosok, amikor az egykor tetszetős megjelenés már csak a múlté, és a kerítés felújításért kiált. Azért, hogy ez ne így legyen, gondosan kell dönteni, illetve a kivitelezést szakemberekre bízni.

Gyönyörű kerítés, gondtalan évek

Azoknak, akik nem szeretnék a nyári szabadságukat kerítésfestéssel tölteni, olyan anyagot kell választaniuk, amely nem igényel karbantartást. Ma már több lehetőség is van erre, de mind közül az alumínium változatok jelentik az életre szóló megoldást.

Az alumíniumlécekből és -oszlopokból, merevítőkből, speciális takaróprofilokból, valamint egyéb kiegészítőkből felépülő rendszerek tökéletes megoldást jelentenek évtizedekre. Az időjárás viszontagságainak ellenálló kivitel nem fakul, nem vetemedik, nem rohad, és a korrózió, valamint a kártevők sem támadják meg. A tartós, strapabíró anyag a garancia arra, hogy a kivitelezést követően elégedetten szemlélheted a kerítést, és egy percig sem kell törődni vele.

Otthonod dísze

A famintás alumíniumkerítésnek köszönhetően nem kell lemondanod a fa szépségéről, hiszen a porszórt fémlécek változatos famintázattal kerülnek kialakításra, így a csalást csak az veszi észre, aki közvetlen közelről szemléli a kész művet. Messziről gyönyörű, jól karbantartott fakerítésnek néz ki.

Az exkluzív megjelenést emeli a levédett technológia, amely révén a lécek rögzítése láthatatlan csavarokkal történik.

Ára a természetes fával összehasonlítva magasnak tűnik, azonban a teljes élettartamra vetítve még alacsonyabb is lehet, ugyanis semmilyen karbantartást nem igényel szemben a fakerítésekkel.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más