12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapPRTöbbfunkciós gardróbszekrény – praktikus tárolás és zavartalan szórakozás egy helyen

Többfunkciós gardróbszekrény – praktikus tárolás és zavartalan szórakozás egy helyen

Mit tehetünk, ha kicsi a hálószobánk, de szeretnénk kényelmesen elhelyezni a ruháinkat, mindemellett pedig az esti tévézésekről sem mondanánk le? Megtehetjük azt is, hogy a nappaliban nézzük a műsort, de nem mindenki számára kedvező ez a lehetőség, mert vannak, akik szeretnek elaludni a televízió halk moraja mellett.

A tolóajtós tévés gardróbszekrény

Ilyen esetekben remek megoldás lehet az a típusú gardróbszekrény, amelyben TV állvány is helyet kapott. A SzenZa Bútoráruház gardróbszekrény kínálatában találunk különleges és praktikus típusokat, melyeket különböző színekben és kedvünkre variálható elrendezéssel tudunk megvásárolni. 

Egy kisebbfajta hálószobában valóságos kincs lehet egy ilyen bútordarab, amely egyszerre nyújtja a kényelem és a praktikusság kettősségét. A középső részben található egy komód ezekben a bútorokban, ahol helyet kaphat a tévé. Emellett a szekrény esztétikussága igazán hangulatos és stílusos külsőt kölcsönöz neki. 

A tolóajtós tévés gardróbszekrény előnye az is, hogy amikor kinyitjuk az ajtót, akkor sem foglal nagyobb helyet a szobában. Emiatt is fantasztikus ötlet a kisebb hálószobák berendezésénél, ha átgondoljuk, hogy mennyire hasznos lehet számunkra és ezt a típust választjuk. Az ajtók mozgatásával hozzáférhetünk a ruháinkhoz és a televízióhoz is. 

Tervezzük meg a gardróbszekrényt!

Az ajtó mögött a polcokon elhelyezhetjük a pulóvereket, nadrágokat, pólókat, a fiókokban pedig fehérneműket, kesztyűt, sálat, különböző kiegészítőket tárolhatunk. Az akasztórúd a ruhák, zakók, kabátok, ingek, blúzok gyűrődésmentes elhelyezésére ad lehetőséget. 

Úgy tudjuk összeválogatni az elemeket, ahogyan szeretnénk, ahogy nekünk a legideálisabb, illetve a szoba adottságaihoz mérten. 

Ha a tükörajtós változatra voksolunk, akkor a reggeli sietős öltözködés is meg van oldva. Pillanatok alatt ellenőrizhetjük, hogy tökéletes-e az öltözetünk, minden úgy áll-e rajtunk, ahogy kell, nem maradt fogkrém az arcunkon és a hajunk is teljesen rendezett. Emellett nincs szükség még egy elemre az amúgy is kicsi szobában, nem kell egy állótükröt elhelyeznünk a zsúfolt sarokban. 

Kiváló minőségű magyar termékek

A magyar termékek mindig kedvesebbek szívünknek, hát még ha a minőségük is magas. A 18 mm vastag bútorlap garancia arra, hogy nem hajlik meg a polc a ruhák súlya alatt. A lapraszerelt gardróbszekrények összeszerelése nem bonyolult feladat, könnyedén megbirkózunk vele. 

Milyen egyéb lehetőségeink vannak még?

A tolóajtós tévés gardróbszekrény LED lámpával még hangulatosabbá tehető. A sarok elrendezés is megoldható, hogyha tényleg minden egyes centiméternek jelentősége van a helyiségben, ezzel sok helyet spórolhatunk. 

Könnyedén variálhatjuk a szekrény szélességét is attól függően, hogy mekkora méret fér el a szobánkban. A magasságát is lehet növelni fiókos vagy tolóajtós magasítóval, esetleg mindkettővel egyszerre. Variáljuk kedvünkre a szekrényünket, hogy tökéletes bútorunk legyen!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más