25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapPRTippek a helytakarékos mosáshoz és szárításhoz

Tippek a helytakarékos mosáshoz és szárításhoz

A folyamatos mosás néha megnehezíti a mindennapokat, arról nem is beszélve, hogy mennyi helyet foglal el a szárítási folyamat. Pont ezért a mosógép mellé szeretnél egy szárítógépet is, de a hely nem éppen ideális méretű?

Van számodra néhány megoldásunk. Nagyon sokan szenvedünk attól, hogy állandóan kerülgetni kell a ruhaszárítókat, míg megszáradnak végre a frissen mosott darabok. Érthető tehát az az igényünk, hogy megszabaduljunk végre ezektől a borzalmas cuccoktól. Akkor is van megoldás, ha keskeny helyed van például a fürdőszobabútor alatt, de akkor is, ha éppen van elég szélesség. Az a lehetőség is előtted állhat, hogy csak felfelé tudsz építkezni, mert egymás mellett nem férnek el.

Kettő az egyben megoldás

A legrosszabb eset az, amikor csak egy keskeny helyed van a mosógépnek, és ráadásul van fölötte egy szekrény is. Itt sakk-matt! A Pepita.hu mosógép kínálata mellett megtalálod még azt a lehetőséget is a szűrők között, hogy beszerezz egy kombinált masinát.

Van, aki kampányol ellene, mert nem olyan hatékony, de igenis vannak olyanok, akik egyszerűen imádják. Egy szuszra kimossa a ruhákat, és még meg is szárítja.

Csodás megoldás lehet egy pici panel fürdőszobában. Elég kicsi ahhoz, hogy beférjen még oda is, és elég hatékony ahhoz, hogy elsüllyeszthesd a beépített szekrény mélyére a ruhaszárítót.

Kézen fogva egymás mellett

Akik olyan szerencsések, hogy sokkal több helyük van a padlón a szekrény alatt, azoknak ideális megoldás lehet az is, ha a mosógép a szárító mellett van. Még abban az esetben is, ha egy felültöltős masinád van, és most beszereztél egy szárítót is mellé.

Így gyakorlatilag mindkét gépnek csak egyetlen dolga van. Az egyik mos, mint a kisangyal, a másik pedig úgy szárít, mint a tavaszi szellő. Akár egyszerre is tudnak együtt dolgozni, így még az időgazdálkodást tekintve is jobban jársz.

És ki mondta, hogy ezt csak így lehet… 

Egymás hegyén-hátán

A harmadik lehetőség, hogy vízszintes értelemben nincs túl sok helyed, de függőlegesen már tudsz “építkezni” – ilyenkor jöhet jól a toronyépítés. Alul a mosógép és felette a szárítógép. És most jogosan merül fel benned a kérdés: nem esik le?

Naná, hogy nem! Már ilyen esetekre is megvan a megoldás. Erre a kérdésre a megnyugtató választ az összeépítő keret adja meg. Pillanatok alatt be lehet szerelni és nem kell hozzá szakember sem. Csak két erős férfi kéz, ami a magasba emeli a szárítógépet.

Ez a keret megfelelő stabilitást kínál a két gépnek, így ki van zárva, hogy a mozgásuk hatására lemásszon a felső gép. Esélye sincs arra, hogy komoly kárt tehessen magában és a többi berendezésben. Még egy kihúzható fiókkal is ellátták ezeket a kereteket, így a ruhák hajtogatása is kellemesen komfortos.

Nagyon fontos szempont viszont a választás folyamatában az is, hogy a ruhatárad meghatározza a lehetőségeidet. Tartsd szem előtt, hogy nem minden ruha alkalmas arra, hogy a szárítógépbe betehesd. 

Első körben nem a hely lesz a kritikus kérdés, mert arra hoztunk neked három megoldást is. A problémát a ruhatárad anyagösszetétele fogja jelenteni.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más