19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRTéged is mágikusan vonzanak a drogériák?

Téged is mágikusan vonzanak a drogériák?

Akár férfi vagy, akár nő, biztosan téged is elvarázsolnak az illatok, amiket akkor érzel meg, amikor egy-egy drogériába belépsz. Akár a közép-, akár a felsőkategóriás üzletekbe teszed be a lábad, egy egészen különleges világ fogad. Igazi meseország, ahol minden az egészséges bőrről, hajról és körmökről, valamint a tisztaságról és a higiéniáról szól.

Kit ne vonzana mindez? Ha pedig már esetleg gondolkoztál is azon, hogy ilyen helyen dolgozz, sőt, ne adj Isten munkahelyváltás előtt állsz, akkor mindenképpen olvass tovább! Mai írásunkban ugyanis egy teljesen új jövőt mutatunk neked.

Dolgozz drogériában!

Ha fentiek közül bármelyik is igaz rád, akkor mindenképpen fontold meg, hogy beiratkozol az Alfakapos.hu drogerista és üzletvezető képzésére. A tanfolyam online kerül megrendezésre, így az utazást is megspórolhatod, vagyis sokkal könnyebben össze fogod tudni egyeztetni az aktuális állásoddal vagy a családi életeddel. Az órák kiszámíthatóan hétfő és szerda esténként kerülnek megrendezésre, a tananyagok pedig elektronikus formában lesznek elérhetőek számodra.

A hat hónapos kurzus két modulra oszlik: az egyikben az eladói ismeretekre, a másikban az üzletvezetői ismeretekre helyeződik majd a hangsúly. Így a tanfolyam végére naprakész ismereteid lesznek áruismeretből, vegyi anyagokról, gyógyszerekről, gyógynövényekről és a drogériákban árusított termékekről.

Sőt, ezen túl további tudás vár rád, az értékesítési, kereskedelmi, áruelhelyezési és marketing területeken, üzletvezetőként pedig már az árképzés, leltározás és készletgazdálkodás bugyraiban is elmerülhetsz. Persze nem marad ki a pénztárgép kezelése sem, sőt, a különféle digitális technológiákat is tanulni fogod, hogy minél modernebb tudást kapj kézhez.

Építs karriert!

Ahogy fentebb is hangsúlyoztuk, nem csupán egy eladói képzésről van szó, így ha szeretnél karriert befutni ezen a területen, ezzel a képzéssel arra is lesz lehetőséged.

Úgy, ahogy drogeristákra, üzletvezetőkre is mindig szükség van. Az pedig köztudomású, hogy azokból válnak a legjobb vezetők, akik a ranglétra összes fokát megjárták, így egy percet ne habozz drogeristaként kezdeni. Ha így teszel, akkor ugyanis teljes rálátásod nyílik majd a szakmára, és vezetőként sokkal átgondoltabban és informáltabban fogsz tudni dönteni.

Egy munkakör, amire mindenhol szükség van!

Éppúgy, mint az élelmiszerbolti eladó vagy a pénzügyi munkatárs, a drogerista és az üzletvezető is olyan szakma, amire széles körben szükség van. Így ha unod, hogy létbizonytalanságban élsz, ha nem szereted azt a munkakörnyezetet, amiben most vagy kénytelen dolgozni, akkor mindenképpen vágj bele az Alfakapos.hu drogerista és üzletvezető online képzésébe!

A jó hír, hogy akár online is elvégezheted a tanfolyamot, így élj bármely pontján is az országnak, garantáltan nem maradsz ki a lehetőségből!

 

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más