25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapPREgy kis kerti faház szinte mindenre jó

Egy kis kerti faház szinte mindenre jó

Van az a fából készült építmény, amelynek a felhasználási köre szinte végtelen. Lehet ez az a hely, ahol valamit véghez akarunk vinni, de használhatjuk tárolásra, vagy be is rendezhetjük. Bármire is van szükségünk ezek közül, egy kis méretű házikó kiváló megoldás lehet. 

Ráadásul napjainkban mindenki nagyon sok holmit összegyűjt, sokszor feleslegesen is. De legyen az olyan eszköz, ami használatban van, vagy csak egy emlék, amit szeretnénk megőrizni, a kis méretű kerti fa tárolók megfelelőek lesznek arra a célra, hogy biztonságban tudjuk ezeket.

Merítsünk ötleteket!

Azontúl, hogy mi mire szeretnénk felhasználni ezt a multifunkcionális építményt, számos ötletet meríthetünk az e-kert.hu szerszámostárolóinak, kerti faházainak választékából, ahol nem csupán a fotók adhatnak inspirációt, hanem elérhetők a cég munkatársai. Telefonon, e-mailen, akár személyesen is kaphatunk segítséget és válaszokat a kérdéseinkre.

A webshopban mindegyik faház előregyártott elemekből áll, hogy könnyen össze lehessen szerelni a kiválasztott építményt a helyszínen. A szállított csomag a lefóliázott és lapraszerelt elemeken túl tartalmazza a részletes műszaki rajzot, az összes szükséges szereléket és természetesen az informatív összeszerelési útmutatót.

Variációk széles tárháza

Az e-kert.hu oldalán megtekinthető fotók adott opciókat mutatnak be, de ettől természetesen el lehet térni. Már abban is sokféle lehet a variáció, hogy hová és milyen ablakot teszünk, milyen és mekkora legyen az ajtó. Az ablakokra lehet spalettát szerelni, a bejárati ajtó elé esőfogót vagy akár egy teraszt, amelyet kerti bútorokkal lehet komfortosabbá tenni. Mindezek pedig mind beszerezhetők ebből a webáruházból. Ha egy helyről rendel meg mindent, akkor azontúl, hogy biztos lehet a prémium minőségben, még spórolhat is a szállítási költségeken.

Az összeszerelés terén az is Önre van bízva, hogy milyen legyen a nyílászárók dőlésiránya. Továbbá, ha egy nagyobb faházat választ, azt eloszthatja kisebb részekre, és az egyes helyiségek funkcióját is Ön határozhatja meg, pl. egy kisebb helyiség lehet akár szerszámtároló vagy gardrób.

A fáskamrától a kerti pihenőig

A legkisebb gerendavázas faházak is már temérdek holmi elraktározására alkalmasak. Lehetnek pusztán fáskamrák, vagy kerékpár-, babakocsi-, esetleg kukatárolók, de ilyen bodegákat szoktak felállítani a vásári árusok is, ahol ital- vagy sajtkülönlegességeket, játékokat, ruhaneműket árulnak. 

Ha már 4 m2-nél nagyobb a tároló, polcokat is lehet benne felszerelni, és strukturáltan pakolni a szerszámokat. A nagyobb faházak pedig már a csendes elvonulások helyszínei is lehetnek, ahol a barkácsműhelyen túl kialakítható egy dolgozószoba. Ez rendkívül előnyös a távmunkában dolgozóknak, ha a nyári szünidő miatt már a gyerkőcök otthon hancúroznak.

Akik a hétköznapjaik jelentős részét bent töltik a munkahelyen, és társasházban laknak, sokszor vágynak egy eldugott fészekre, ahol távol a nagyváros zajától időnként megpihenhetnek. A hétvégi telkeken felállított nyári lakok nagyszerű alkalmat biztosítanak családi vagy baráti összejövetelekhez.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más