19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapPRTe jól használod a szemöldökcsipeszt? Most kiderül!

Te jól használod a szemöldökcsipeszt? Most kiderül!

Egyik boltban sem jár használati utasítás a szemöldökcsipeszhez. Pedig milyen jó lenne! Lehet, hogy ez egy kicsit túlzásnak tűnik, de megdöbbentő tény, hogy sokan még ezt az egyszerű eszközt sem tudják helyesen használni. Emiatt nem is okolunk senkit, hiszen nincs kőbe vésve a helyes alkalmazás módja, mégis, ha néhány egyszerű szempontot betartunk, akkor megkönnyítjük majd a saját dolgunkat.

Tarts velünk és tudd meg, te eddig helyesen használtad-e a csipeszt!

Mire használjuk általában a kozmetikai csipeszt?

Szépítkezésre. Így röviden és tömören. Vannak olyan hölgyek, akik be is pánikolnak, ha véletlenül nem találják a kedvenc csipeszüket. Elég egyetlen apró, kiálló szőrszálat látnunk (amit egyébként más észre sem venne), s a hajunk máris az égnek áll tőle. A Kések Ollók Webáruház kozmetikai csipeszei között találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek segítenek megszabadulni az ilyen esztétikai problémáktól. De tudjuk-e, hogyan érdemes a kezünkbe venni ezeket a kellékeket?

A kozmetikai csipeszek a karon, az arcon, a bikinivonalon kiálló szőrszálak eltávolításában segédkeznek, de a szőrtelenítést követő korrekciózásra egyaránt használhatjuk őket. A szemöldökünk pedig nem is nagyon boldogul már nélkülük.

Felismerhetjük a minőségi csipeszeket?

Persze. Ez nem olyan bonyolult, ha van némi jártasságunk a témában. A könnyen összenyomható darabok például nem jók. Egy ilyen termék ugyanis hamar elbánik a pihe szőrszálakkal, azonban az erősebb szálakat már nem fogja tudni kezelni. Fontos tehát, hogy stabil tartású eszközökkel dolgozzunk.

Mi a helyzet az íveltséggel? A szőrszálak többnyire nem függőlegesen állnak kifelé, hanem egy picit oldalra dőlnek. Az ívelt szemöldökcsipesznek nemcsak a fogása komfortosabb, hanem ezzel a munkafolyamat is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Ez a kellék ráadásul nem takarja el előlünk a szőrszálakat, így jobban látjuk majd azokat a tükörben.

NN-Knives márka kozmetikai kellékei 

A csipesz fejéről sem szabad megfeledkezni. A lekerekített fejű darab például kifejezetten a pici, szabad szemmel alig látható szőrszálak kihúzására alkalmas. Van egy belső éle is, de a szélei szintén le vannak kerekítve, ennek köszönhetően nem tudjuk megsérteni vele a bőrünket. 

A hegyes fejjel ellátott eszköz precíz munkavégzést tesz lehetővé. A kis szőrszálakkal is boldogul, de vigyázni kell vele, mivel hegyes szerkezete miatt könnyen megcsíphetjük vele a bőrt. 

A rozsdamentes kialakítás, a vékony vonal és a finom kidolgozás, szintén elvárás a csipeszek vásárlása során. Az NN-Knives termékei között sokféle minőségi darabot találunk, amelyek valamennyi feltételnek eleget tesznek.

A helyes használatot tehát az eszköz típusa is meghatározza. Az olajos, zsíros csipeszekkel nem lehet dolgozni, ilyenkor ugyanis nemcsak a kellék, de az egész folyamat kicsúszhat a kezünk közül!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más