8.7 C
Komló
2024. április 21.
spot_img
KezdőlapPRŐrizd meg a fiatalságod és növeld az önbizalmad egy lépésben!

Őrizd meg a fiatalságod és növeld az önbizalmad egy lépésben!

Talán sokan bele sem gondolnak abba, hogy az öregedéssel kapcsolatos gondolataink, nézőpontjaink befolyásolják a megjelenésünket és azt, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Ezeknek az oldásában segít A végtelenbe és tovább Access Facelift kezelése, amit Kántás Kata tart, illetve oktat.

Az idő múlik…

Az idő múlása mindenkit foglalkoztat valamilyen szinten. Míg egyesek arra csodálkoznak rá, hogy “nicsak, olyan, mintha tegnap született volna a kisfiam, ma meg már iskolába megy”, addig mások egyre nagyobb szorongással néznek a tükörbe, hiszen látják magukon az öregedés jeleit.

“Ez a ránc tavaly még biztosan nem volt itt! Már ennyi ősz hajszálam van? Jaj, a bőröm kezd veszíteni a feszességéből!” – sokakat foglalkoztatnak ehhez hasonló gondolatok.

Mindezt tovább tetézik az olyan meggyőződések, amikor valamire azt mondjuk, hogy “én ehhez már túlságosan öreg vagyok”, és irigykedve figyeljük azokat az emberek, akik nálunk sokkal üdébbnek és fiatalosabbnak tűnnek.

Hogyan lehet megszabadulni ezektől a káros gondolatoktól?

Erre tökéletesen megfelelő módszer az Access Facelift. Ez egy olyan gyengéd, kézrátétes kezelés, ami serkentheti a test természetes gyógyulóképességét. A módszert nevezik energetikai ránctalanításnak is, hiszen az egyik pozitív hatása, hogy feszesítheti a bőrt és halványíthatja a ráncokat – nemcsak az arcon, hanem a nyakon, a dekoltázson és a test egyéb területein is.

A kezelés során felszabaduló energiák oldják a blokkokat, megváltoztatják az öregedéssel kapcsolatos nézőpontokat. Maga a terápia nagyon kellemes, a vendég egy kényelmes ágyon fekszik, a szakember pedig érintésekkel finoman stimulálja a fej bizonyos pontjait.

Az Access Facelift belső változásokat is előidéz

A tévhitekkel ellentétben ez a kezelés közel sem csak azt a célt szolgálja, hogy sebészeti beavatkozások és “csodakrémek” használata nélkül fiatalosabbá és simábbá tegye a bőrt. Valójában sokkal több ennél, hiszen az igazi változás belül, lelki és mentális szinten történik.

Feloldja az öregedéssel kapcsolatos belénk rögzült hiedelmeket és meggyőződéseket. Ezek ugyanis a legtöbb emberben jelen vannak. Hisz ki ne gondolt volna még olyasmikre, hogy “bárcsak 10 évvel fiatalabb lennék”, “természetes, hogy fáj a derekam, ez már az öregség jele”!

Mindezek miatt levonjuk azt a következtetést, hogy az öregedés egy elkerülhetetlen dolog, és az életkorunk szabja meg azt, hogy mit tehetünk meg, vagy mire vagyunk képesek. Ezeket a gátlásokat képes feloldani az Access Facelift kezelés.

A kor csak egy szám!

Az életet élhetjük úgy is, hogy nem foglalkozunk azzal, milyen szám szerepel a szülinapi tortánkon. Nem szabad, hogy az öregedéssel kapcsolatos dolgok határozzák meg a sorsunk alakulását, és lemondjunk valamiről csak azért, mert szerintünk már túl idősek vagyunk hozzá.

A kezelés által megszabadulhatunk ezektől a káros nézőpontoktól, és legyőzhetjük a félelmeinket, mindez pedig hozzásegít ahhoz, hogy magabiztosnak és fiatalnak érezzük magunkat – akárhány évesek is vagyunk.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más