25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapPRÖltöztessük fel fürdőszobánkat!

Öltöztessük fel fürdőszobánkat!

A bútorok nem csak fő funkciójukat láthatják el. Igényes, vonzó kialakításuk és formájuk folytán otthonunk drágakövei lehetnek. Mint általában, a győzelmet most sem adják ingyen. 

Nagyon komoly tervezőmunkát kell letennünk az asztalra, hogy nyugodtan léphessünk a fürdőszoba berendezésének útvesztőjébe. De ha a lényeges dolgokat mindvégig szem előtt tartjuk, nem leszünk bajban.

Szekrények tükörrel

Tökéletes alkalom, hogy a helyiséget a praktikum és a stílus kettősével öltöztessük fel. Kisebb fürdőszobák esetében például a Global Viva Market tükrös szekrényei által spórolhatunk a szabad hellyel.

Érdemes odafigyelni arra, hogy a kiválasztott bútordarab méretét és kialakítását tekintve passzoljon a tervezett helyére. Az sem árt, ha a legnagyobb felületet adó burkolatok és falak színeivel harmonizál.

A kiadásainkon is tudunk faragni, és valamivel egyszerűbb dolgunk is lesz, ha végül szett vásárlására adjuk a fejünket. 

Szekrények mosdók alá

Kihagyhatatlan fürdőszobánk berendezésekor, ugyanis helyet biztosítanak a törölközők és egyéb szemek elől elrejteni kívánt tárgyak számára.

A szín és a stílus mindenképpen figyelmet érdemel. A legfontosabb, hogy a szekrény illeszkedjen az összképbe. Hiába a drága, minőségi darab, ha az nem harmonizál a szaniterek stílusával.

Állószekrény

A legnagyobb feladata egyértelműen a tárolás, a talajtól egészen fejmagasságig pakolórészekkel van felruházva. Teljesen különálló bútor, így a végleges helyét nem muszáj azonnal kitalálni. Vásárláskor igényeinkhez mérten polcos, fiókos vagy a kettő kombinációját tartalmazó szekrényt is tudunk választani.

Mosdó

A kínálat nagyságára nehéz szavakat találni. A fürdőszoba egyik legfontosabb funkciójával rendelkezik. Színével, méretével, anyagával és kialakításával jócskán hozzájárulhat a végső kép létrehozásában. Tekintettel arra, hogy gyakran lesz használatban, a tartóssága kiemelt kérdés.

Zuhany

Itt is kiemelkedő a választék. Minden jellemző méretben kapható és különböző formavilágok is színesítik a kínálatot. Figyeljünk oda, hogy például a zuhanykabin rendelkezik-e odaillő zuhannyal vagy szappanadagolóval. Ma már a gőzfürdő opció sem megy csodaszámba.

Kád

A fürdőkádak az egyik legkarakteresebb szereplők, kis helyiségeknél azonban késznek kell lennünk a kompromisszumra, szerencsére a bőséges kínálat ebben is segítségünkre lehet.

Sarkalatos pontként itt az alapanyagokat említhetjük meg. Valaki az akrilra esküszik, de a vasból készült kádaknak is akad bőven rajongója.

WC

Kihagyhatatlan. Mindannyian tudjuk, hogy miért. A méret és a WC-tartály űrtartalmának kiválasztása okozhat egy kis fejtörést. Az öblítés fajtája is megoszthatja a vásárlókat, de akár bidével egybeépítve is megvásárolhatjuk.

Bidé

Döntő faktor lehet a még rendelkezésre álló szabad hely. Ha úgy döntünk, hogy szükségünk van rá, a legnagyobb különbséget a kialakításában találjuk meg. Falra és padlóra rögzíthető változatai is elérhetők.

Sok mindenre kell figyelnünk, de nem lehetetlen küldetés az igényes végeredmény. Egy harmonikus fürdőszoba a béke szigetévé nőheti magát.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más